2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
عزیزم ان شاءالله که این روزا هم بخیر و خوشی میگذره کاش همیشه یکم غذا تو یخچالتون باشه که فقط گرم کرد ...

الهی آمین مرسی عزیزم ...اره اکثر اوقات غذامیذارم میمونه ولی خب دیشب دوتامهمون کوچولو اومد خونمون شام دادم بهشون دیگه نموند ...حالا خودم به کنار ازبس پسرم شیرکیک خورده همشم میگه گشنمه 

منم گوشی دستمه یعنی یه جوریه که هم عادت کردیم هم پسرم روزی ۳ تاکلاس انلاین داره بخوام نخوام این اینت ...

نازنین جون درکت میکنم تهوع خیلی بد 

خانوادت نزدیکت نیستن واست غذا بیارن ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین جون درکت میکنم تهوع خیلی بد  خانوادت نزدیکت نیستن واست غذا بیارن ؟

اره لیاناجون تازه فکر میکردم بهتر میشم ولی حدود یه هفتس حس میکنم همه چی بو میده ازبوی غذا متنفر شدم با اینکه گرسنمم هست ولی غذا کم میخورم ...چرا دوسه تاخیابون فاصله داریم ولی مامانم خودش مریض بود نگفتم بهش ...خانواده شوهرمم نمیدونن که باردارم بدونن خم نمیارن چیزی 😐

نازنین جون درکت میکنم تهوع خیلی بد  خانوادت نزدیکت نیستن واست غذا بیارن ؟

وای لیانا جون بسلامتی دیگه روزای آهری برای بغل کردن فرشتت 😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره لیاناجون تازه فکر میکردم بهتر میشم ولی حدود یه هفتس حس میکنم همه چی بو میده ازبوی غذا متنفر شدم ...

وای وای نگو از ویار چقدر عذاب کشیدم 

چتد هفتته ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببخشید شما از روز چندم امتقال لکه بینی داشتین و در چه حد بود؟

از اوایل هفته پنجم تا اواخر هفته یازدهم . چندبارش خیلی شدید بود از پریودی بیشتر ولی مابقی روزها کلا لکه بینی داشتم مداوم و یکسره 

پس اصل مطلب اینجاست شما تخمک هات خوبه، به فکر تقویت اسپرم باش چه جوری؟ اینایی که میگم رعایت کنن همس ...

سلام زینبی جان امروز رفتم بخش جنین شناسی گفت تخمکت ضیعف بوده که از ۲۰ تا ۱۳تاش موند که اونم ۸ جنین گرید بی شد

خیلی ناراحت شدم😔😔😔😔😔

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
سلام زینبی جان امروز رفتم بخش جنین شناسی گفت تخمکت ضیعف بوده که از ۲۰ تا ۱۳تاش موند که اونم ۸ جنین گ ...

گلم چرا ناراحت 

ایشالا با همین ۸تا مامان میشی😍😍😍😍😍😍

گرید bبد نیست خوبه 

آزمایش همسرت که دیدم اوکی بود