2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
منکه دیگه منفی شدم خانمی شما چندتا جنین انتقال داده بودی؟؟؟ فریز بودن؟؟

نه فرش انتقال دادن دوتا پنج روزه به نظرم 

چون سه شنبه پانکچر شدم شنبه انتقال دادن

خدایا خودت مواظبش باش
منکه دیگه منفی شدم خانمی شما چندتا جنین انتقال داده بودی؟؟؟ فریز بودن؟؟

عزیزم بخدا توکل کن هنوزم میشه امیدوار بود انشالله که شنبه ازمایش بدی و مثبت شدی اگه خدا بخواد همه چیز امکان پذیره پس نا امید نشو.

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین همه میگن جنین بلاست اگر گرفته باشه روز یازدهم باید نشون میداده😔😔😔

ببین عزیزم دقیقا همون روزی که دکتر گفته آزمایشتو بده به هیچی فک نکن اگه میخواست نتیجه زودتر مشخص شه دکترا بهمون میگفتن روز یازده ده آزمایش بدیم ❤️❤️هنوز سه روز وقت داریم که من و تو امیدوار باشیم حداقل ☺️😍😍

عزیزم شما همونی بودی که مثل من غر میزدی چرا علایم ندارم منم بعدش دچار معده درد شدید و سوزشش شدم ولی ...

بله درسته.یادمه شما هم میگفتی شاید چون تهوع آنچنانی نداری سوزش معده داری.امروز خوبم خداروشکر.اما تا دیروز خیلی بد بودم.دارو هم نخوردم.فریبا جان شما دردی اصلا نداری؟من امروز گاهی درد مبهمی زیر شکم احساس میکنم که میاد و میره.نگرانم کرده.

خدایا شکرت  
مثبت شده ولی نمیدونم خوبه یا نه 

وای عزیزم مبارکه 😍😍😍😍😍😍😍😍عااااالیه بتات که این بار هم با همه دفعات قبل فرق داره اصلا به چیزای بد فکنکن ❤️❤️❤️❤️❤️❤️اولین مرحله رو رفتی مراحل بعدیم به خوبی میری جلو عزیزم

نمیدونم خواست خدا این بوده حتما .ولی هزینه ها بالاس شوهرشم باید تسه بشه که ازش اسپرم بگیرن شرایط سخت ...

منم‌ دکتر گفت از شوهرم با fna اسپرم میگیره اگه نبود باید تسه بشه.پرسیدم چنددرصد احتمال موفقیت برا بارداری هست گفت ۳۰ تا۳۵درصد.درخالت هم بگو باید تکرار کنه بالاخره مامان میشه.هزینه هاش هم اگه زیاده بره دولتی اونجا خیلی ارزونتره

یا رب العالمین
عزیزم بخدا توکل کن هنوزم میشه امیدوار بود انشالله که شنبه ازمایش بدی و مثبت شدی اگه خدا بخواد همه چی ...

دکترم گفت ۱۷روزت میشه دوشنبه ودوشنبه آزمایش بده

خدایی کنه برام معجزه بشه وخدا فرجی کنه برام

بله درسته.یادمه شما هم میگفتی شاید چون تهوع آنچنانی نداری سوزش معده داری.امروز خوبم خداروشکر.اما تا ...

منم فک میکنم اگه بالابیاریم بهتره از این معده درد وحشتناک

اره عزیزم این دردا رو منم داشتم گاهیی زیر دلم گاهی زیر ناف و پهلو هر روز ی جایی از ادم درد میگیره . من که چند روز بود زیر نافم درد میگرفت فکر میکردم به خاطر هماتومه رفتم سونو خداروشکر جذب شده بود دیگه باز اون دردو ندارم

منم‌ دکتر گفت از شوهرم با fna اسپرم میگیره اگه نبود باید تسه بشه.پرسیدم چنددرصد احتمال موفقیت برا با ...

فعلا که نمیتونم باهاش صحبت کنم چون فک میکنم حالش خوب نیس و روحیه نداره شوهرشم میشه پسرخالم امروز خالموو دخترش اینجا بودن خیلی گریه کردن براش خیلی روز بدی بود از خدا میخوام به زودی معجزشو به همه منتظرا نشون بده این همه سختی بعد تهش منفی بشه خیلی سخته😔

منم فک میکنم اگه بالابیاریم بهتره از این معده درد وحشتناک اره عزیزم این دردا رو منم داشتم گاهیی زیر ...

دقیقا همینطوره.من دو سه بار کمی حالت تهوع داشتم.یه کمی هم خودم تلاش کردم و بالا آوردم.مثل آب روی آتیش درد معده م ساکت شد.ولی خب فقط دو سه بار.بقیه مواقع فقط درد کشیدم و بیخوابی.

پس شما هم درد داشتی.خیالم راحت شد.من امروز بعد یکماه ویزیت دکتر داشتم که کنسلش کردن.افتاد ۵ روز دیگه و‌من همچنان باید روزشماری کنم.

خدایا شکرت  

بچه ها یه سوال اگه مثلا پنج تا تخمک داشته باشم اسپرم هم قوی باشه چند تا جنین تشکیل میشه ؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍