2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب قراره فردا پانکچر بشم شوهرمم اکه اسپرم با fna نبود با بیوپسی میگیرن

عزیزم ب اردکان و محجوبی فکر هم نکن

تابستون یه کاربری برا دو روز اومد تو سایت و شروع کرد ب داستان گفتنمو تبلیغ کردن از محجوبی

یکی از دوستان تاپیک ترغیب شد ک بره. با محجوبی تماس گرفت، ولی خود دکتر گوشی رو جواب داد! خیلی غیرواقعیه ک یک دکترمجرب منشی نداشته باشه خودش گوشی تلفن رو جواب بده😄 

ذهنت رودرگیر هیچی نکن فقط میکرو انجام بده 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببین بنظر من یکی اشتباهه منم دففه اول اشتباه کردم‌یکی انتقال دادم‌

حالا انشاالاه این سری اول میگم عکس رنگی از رحمم بندازند

خراش هم میندازم بعد دوتاشون رو انتقال میدم

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم من جات باشم سری بعد دو تا انتقال میدم یکی شانس کمتره حالا فوقش اگه دو قلو ...

اخه دکترا قبول نمیکنند.ولی الهی خدا فقط کمکم کنه بمونند برام

عزیزم ب اردکان و محجوبی فکر هم نکن تابستون یه کاربری برا دو روز اومد تو سایت و شروع کرد ب داستان گف ...

من که فعلا همینجوری انجام میدیم چون اسپر داره صفرصفرنبود.ولی تومطب دکتر عباسی دیدم‌منشیش داش شمارشو ازاویکی منشی میگرفت میگفتن طب سوزنی دکترمخبوبی فهمیدم‌همونومیگن

یا رب العالمین
فک کنم برا منم همین بالا بوده نکنه یادش رفته اینو بهم بده به من گفت پردینیدازول هفته اول چهارتا هفته ...

منم پردنیزولون همینطوری میخوردم مال منم شده دوتا الان

منم اولش نمیخاست بده یادش رفت خودم گفتم پرونده مو نگاه کرد داد اگر ana مثبت باشه حتما باید بخوری هیدروکسی کلروکین رو

اخه عزیزم بعضی ازمایشگاه ها الکی یچیزی میگن. من بتام ۶۱۱ بود ازمایشگاه به شوهرم گفته بود معلوم نیست ...

زنگ زدم ولی فکرکنم اصلا ازمن رو تیتر نگرفته بوده

فقط دیده مثبته یا منفی

چون هی من من کردو گفت تیتر بوده مگه

صبر کن بعد گوشی رو دادیکی دیگه

بعدم گفتند ۱ بوده

ان شاالله که به سلامتی بیاد بغلت.من الان توی ۱۱ هفته م.میخوام هروقت جنسیتش معلوم شد تیکر بزارم.

ممنون عزیزم. همچنین کوچولوی دلبر شما. هیچکس جنسیت کوچولوت رو حدس نزده؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات شم.نه بابا کرونا علائمش اصلا اینا نیست

واقعا چه خوب فکرمیکنم من خیلی فکروخیال میکنم هی مریض میشم شوهرمم میگه. کی میشه راحت شیم ازاینمه فکروخیال الان علاوه برای وی اف فکرپولشم...