2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
اره سرخش کنم‌بهتره فردا سرد هم میشه خورد.غذا بیرون هم نمیخوام این دوهفته تحمل کردم اگرنه منم‌خیلی دل ...

منم یک ماهی هست غذای بیرون اینا نخوردم نوشابه نخوردم ، ماست دلبرمو نخوردم😂 فردا میگم دوغ اینا باید بخوریم نه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
دلارام جون رفتي سونو؟ خداروشكر همه چي خوب بود؟

سلام عزیزم. اره رفتم خدا رو شکر یکی یه دونه م قلبش تشکیل شده بود فداش بشم😍😍😍😍😍 هفته پیش بکه بینی داشتم ولی تو سونو بررسی کرد گفت هماتوم هم نداری همه جی خوبه. طبق پریودم هفت هفته کامل بودم .طبق سونو هم هفت هفته کامل بودم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ازروز ۱۰تقریبا لک بینی داشتم الان داره ۹هفته تموم میشه وهمچنان دارم.چندتا ازبچه ها گفتن تا۳ماه دا ...

من از روز هشتم دارم حتی یه روز خونریزی هم داشتم 

بی بی چکام مثبته الان روز ۱۱ انتقالم رفتم ازمایش دادم ببینم خدا چی میخواد

خدایا خودت مواظبش باش
من از روز هشتم دارم حتی یه روز خونریزی هم داشتم  بی بی چکام مثبته الان روز ۱۱ انتقالم رفتم ازم ...

نگران نباش عزیزم.عادیه دوست منم روز ۵ خونریزی کرد وازمایشش مثبت شد

سلام عزیزم. اره رفتم خدا رو شکر یکی یه دونه م قلبش تشکیل شده بود فداش بشم😍😍😍😍😍 هفته پیش بکه بین ...

خدا رو شکر عزیزم ،انشالله که ۱۲۰ سال قلبش بتپه و سلامت باشه 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم یک ماهی هست غذای بیرون اینا نخوردم نوشابه نخوردم ، ماست دلبرمو نخوردم😂 فردا میگم دوغ اینا باید ...

نه من نوشابه که خوردم ماست خور هم نیستم.اما دوهفته است پیتزانخوردم قبلش با شوهرم دعوامیکردم ولی گاهی میگرفت

یا رب العالمین
تاپشت گوشی گفت منفی اصلا دیگه سراغ بتا رو نگرفتم که چندبوده

اخه عزیزم بعضی ازمایشگاه ها الکی یچیزی میگن. من بتام ۶۱۱ بود ازمایشگاه به شوهرم گفته بود معلوم نیست مثبت باشه باید دکترش نظر بده. شوهرم با نگرانی زنگ زده بود به من که نوشته ۶۱۱ اما اینجا یچیز دیگه میگن.

بپرس ببین چند بوده

سلام عزیزم. اره رفتم خدا رو شکر یکی یه دونه م قلبش تشکیل شده بود فداش بشم😍😍😍😍😍 هفته پیش بکه بین ...

به سلامتی مبارک باشه

ایشالا دفعه بعد قشنگترین صدای دنیا که همون صدای قلبش باشه بشنوی و ۱۲۰ سال مثل ساعت کار کنه

ممنون دوستای عزیزم.ان شاالله قسمت همه دوستان منتظر. بخدا پیاماتون رو میخومم همش یاد خودم میفتم تو یکی دو سال گذشته همش میگفتم پس کی میشه منم بیام از مثبت شدن و از دیدن قلبش بگم . ولی بالاخره روزای سخت گذشتن و منم مامان شدم. مطمئنم شما دوستای خوبم خیلی زود مامان میشین.امیدوارم برا منم همه چی بخوبی پیش بره تا اخر و صحیح و سالم بغلش بگیرم

عزیزم شما تغذیه تون چطوره؟میوه.شیر .آجیل.آب من شدیدا معده درد دارم و‌گاهی تهوع.هیچی نمیتونم بخورم.ف ...

منم حالت تهوع داشتم و اصلا اشتها نداشتم ولی الان خیلی کم شده فقط سردرد زیادی دارم 

تغذیه هم همه چیزایی که گفتید میخورم حتی شده خیلی کم البته نه هرروز ولی کلا چیزی رو از وعده غذایی حذف نکردم 

خدایا شکرت 
معمولا اگر ana مثبت باشه میدن این قرص احتمالا چیز مهمی نیست که بهت نداده

فک کنم برا منم همین بالا بوده نکنه یادش رفته اینو بهم بده به من گفت پردینیدازول هفته اول چهارتا هفته دوم سه تا هفته سوم دوتا و دیگه همین دوتا رو ادامه بدم الان من روزی دوتام 

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله معصومه جان چرا نشه عزیزم توکل کن به خدا به زودی مامان میشی منم یه روز مثل شما فکر میکردم تو خواب ...

فداتشم ممنونم انشالله دعام کن😭😭😭

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢