2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
عزیزم دمیترون نمیخوری؟منم شدیدا تهوع دارم ولی استفراغ رو باز دمیترون کنترل میکنه.پسته شور رو امتحان ...

من متاسفانه بیشتر تحمل میکنم و درمان نمیکنم.یه بار که دیگه تهوعم خیلی تکرار شد دمیترون خوردم و خوب بود.مشکل من الان معده دردمه.تهوعم کم شده.میگم کاش تهوع داشتم ولی معده درد و سوزش سر دل نداشتم.اینقد بده.

خدایا شکرت  
شما جنسیت بچه ت مشخص شده؟چند هفته ای؟

آره عزیزم. 16 هفته ام طبق تیکرم. تو سلفری مشخص شد. پسری دارم. شما چند هفته ای ملیکا جون؟ تیکر نذاشتی یادمم نیست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه.۶ پانکچر شد.۳ونیم انتقال

چه عالی عزیزم مرسی لطف کردی که باحوصله تموم سوالاموجواب دادی فقط من چون نمیدونم کی پریودشم بایدپریودشدم سریع باهواپیمابیام. 😐

خدانی نی نازتودلیتوحفظ کنه واست سالم بیادبغلت

رویان میرم عزیزم

ممنون گلم...خوبه که نرفتم اونحا....☺البته رام ندادن گفتن سنت بالاست...بالای ۴۳ قبول نمیکنیم☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم دمیترون نمیخوری؟منم شدیدا تهوع دارم ولی استفراغ رو باز دمیترون کنترل میکنه.پسته شور رو امتحان ...

ببخشید من شنیدم بیسکوییت ترد هرجی بخوره صبحا اول وقت اون اسیدمعده روجمع میکنه 

آره عزیزم. 16 هفته ام طبق تیکرم. تو سلفری مشخص شد. پسری دارم. شما چند هفته ای ملیکا جون؟ تیکر نذاشتی ...

ان شاالله که به سلامتی بیاد بغلت.من الان توی ۱۱ هفته م.میخوام هروقت جنسیتش معلوم شد تیکر بزارم.

خدایا شکرت  
سلام عزیزم خوبی من امروز رفتم دکتر بهم هیدروکسی کلروکین داده من میترسم استفاده کنم چون مضراتش رو خوا ...

سلام دکتر عارفی بهت داده برای چی داده؟ بمن نداده اینو اخه بعد ازش پرسیدی که چه ساعتهایی این دوتا قرص استرادیول و استرامادین رو بخوری بهتره؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
چه عالی عزیزم مرسی لطف کردی که باحوصله تموم سوالاموجواب دادی فقط من چون نمیدونم کی پریودشم بایدپریود ...

خواهش میکنم عزیزم.ان شاالله که خدا پشت و‌پناهت باشه و نتیجه بگیری.

ممنون گلم.ان شاالله

خدایا شکرت  
لطفازيه دكتر زنان خوب هم كه تشخيصش خوب باشه معرفي كنيد ،براي بارداري نميخوام ترجيحا سمت سعادت آبادو ...

فکر کنم دکتر مصدق سمت سعادت اباد باشه

واقعا دکتر پرانرژی هست زمانی که صارم بود من مریضش بودم

هرجا هم فکر کنه کاری خارج از توانشه یا تخصص بیشتر میخواد معرفی میکنه 

بچه ها میگن بعد پانکچر باید دوغ و سفیده تخم مرغ خورد ، این فقط واسه اوناس که هایپر میشن یا فرقی نمیکنه برای همس؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍