2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
خوب بهش بگو در نظر داشته باشه

دقیقا تصمیم گرفتم خودم همه چیزو بهش بگم. بالاخره ما بعد از اینهمه مدت بدنمونو بهتر می شناسیم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
میشه نحوه امپول زدنا را یادمون بدی هر کدوم را جدابگین؟اخه ادم میترسه چیزی که تاحالا تزریق نکرده تو خ ...

عزیزم قبول دارم یه کم دلهره آور هست ولی واقعا میشه 

ببین گلم برو تو یوتیوب سرچ کن، خیلی قشنگ فیلم‌هاش رو میاره 

الان من هر چی توضیح بدم جای فیلم رو نمیگیره 

اینا رو بزن که مینویسم

How to perform muscular injection

یا اسم آمپول رو بنویس مثلا بنویس 

How to inject Progestron 

یا برای دور بازو اینی که پایین نوشتم رو بزن

How to inct intradermal

کلا قبلش پد الکلی بزن و آخرین مرحله سوزن رو دربیار که استریل بمونه 

برای دور ناف سمت چپ یا راست بزن، و 4 انگشت دور تر از خود ناف

برای بازو 4 انگشت زیر مفصل بازو باشه 

برای با سن، به 4 قسمت تقسیم کن، یک چهارم خارجی رو در  نظر بگیر، دوباره اون رو به 4 بخش تقسیم کن، و خارجی ترین قسمت تزریق رو بزن

باز فیلم ها رو سرچ کن، نمیدونم فارسی هم هست یا نه، اگر سوالی بود درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@farzi99     سلام عزیزم خوبی ؟چکار کردی ؟سیکلت رو شروع کردی ؟

سلام گلم

خیلی مفصله

نه متاسفانه شروع نکردم، دوشنبه رفتم ک با دکتر ویزیت بشم. اما اشتباهی فقط نوبت سونو بهم دادن بعد از سونوی دکتر، منتظر بودم دکتر ویزیتم کنه هر چی منتظر شدم صدام نمیزدن هی میرفتم ب پذیرش میگفتم ک سونو شدم کی نوبت ویزیتم میشه، اونا هم یه بار فامیلیم رو پرسیدن و گفتن نفر ششمی. نگو فامیلی منو با یکی دیگه اشتباه گرفتن و اصلا توی لیست ویزیت نبودم. یه دفعه دیدم دکتر داره میره. به دکتر گفتم میخام باهاتون درمورد دارهای قبلیم و... صحبت کنم گفت نه نیازی نیست داروهاتون رو تجویز کردم ماما بهتون دستور میده.. منم فکر کردم روال اونجا این شکلیه ک نمیتونم بعد از سونو ویزیت بشم. حاج و واج موندم ک چرا روندشون اینجوریه.

واسه ماما اخرین نفر ساعت شش و نیم نوبتم شد فقط سینال بدون هیچ داروی دیگه ای برام نوشت و گفتم هاش ام جی و..؟ گفت وای نه اینجوری ک تخمدانت منفجر میشه و ما اصلا هیچ داروی دیگه ای نمیدیم و... . گفتم اخه من دوست داشتم درمورد داروها و شرایطم با دکتر حرف میزدم ببینم تاثیر سینالِ تنها چیه و قراره با این دوز حدودا چ نتیجه ای بگیرم. ماما گفت خب دیگه دکتر رفته. نمیشه کاری کرد اگه میخای شروع کنی همین حالا برو ازمایش کرونا بده چون تا ده دقیقه دیگه مسیولش میره و تا هفت داروهاتو بخر تزریق کن!

انتظار داشت نیم ساعته اینکارارو انجام بدم. خلاصه این همه راه تا اونجا رفتم با دکتر ویزیت نشدم ک با خیال راحت شروع کنم. 

ساعت یک رفتم دو دکتر اومده و اخرین نفر نوبتم شده اصلا درک ندارن ک راهم دوره و روز سوم سیکلم.

سه نفر تو قسمت پذیرش بودن ک هیچ کدوم اطلاع درستی از روند کار نداشتن. و هر کدوم یه حرفی میزدن!

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دقیقا عین من و شوهرمی ولی چرا داری ivfمیکنی؟ طبیعی نمیشی؟ من طبیعی با یه اقدام میشم ولی هربار شدم م ...

همسرم اسپرمش تحرکش صفره خودمم هم آندومتریوز دارم ب پیشنهاد دکتر میکرو میکنم توکل بخدا ، ان شاءالله خدا ب همه همه فرزندان سالم عنایت کنه و دل من رو هم شاد کنه

هورمون رشد یا سوماتروپین  اگه قبلا سابقه تشكيل تعداد كمي جنين را داشتيد پيشنهاد بديد دونه اي س ...

ممنونم عزیزم ،به دکترم پیشنهاد میدم ببینم نظرش چیه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام گلم خیلی مفصله نه متاسفانه شروع نکردم، دوشنبه رفتم ک با دکتر ویزیت بشم. اما اشتباهی فقط نوبت ...

ای وااای ،حالا گذشتی سیکل بعدی ؟بله متاسفانه خیلی شلوغه و پزشک موقع سونو اصلا با آدم حرف نمیزنه ،خوب شاید واقعا نیازی به هاش ام جی نداشتی و همون سینال کافی بود ،ماهایی که از شهرهای دیگه میریم باید حتما صبح ویزیت بشیم تا نهایتا عصر کارمون تموم بشه ،همین دستورات ماما خودش ۲ ساعت زمان میبره تا نوبت بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله گلم برای دفعه اول نه البته، چون دفعه اول این کارها شانس رو پایین میاره  البته هچینگ همون د ...

مرسی عزیزم😘😘دفعه اول هستم عزیزم چرا خراش اندومتر دفعه اول شانس پایین میاره؟

هچینگ اونوقت شانس بالا میاره‌ میگم نکنه هچینگ باعث بشه جنینام از بین برن ؟

راستی عزیزم چسب جنین چطور خوبه بنظرت ؟

ای وااای ،حالا گذشتی سیکل بعدی ؟بله متاسفانه خیلی شلوغه و پزشک موقع سونو اصلا با آدم حرف نمیزنه ،خوب ...

دقیقا با نظرت موافقم متاسفانه روز سومم دکتر عصر میومد. آره شاید سینال کافی باشه اما حداقل باید قانع میشدم ک بتونم با خیال راحت شروع کنم.

خیلی بد شد ک عقب افتاد😭 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
جایزه ارزون ترین دارو ای وی اف میرسه به سرم اینترالیپید  14 هزار تومن😅😄

اع

میگن‌که‌خیلی‌گرونه

مطمعنی‌سرم‌آی‌وی‌جی‌‌بود

براایمنی‌بود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آندومتریوز بوده گلم تو پاتولوژی اینو نوشته 

مرسی‌عزیزم

آخه‌دکترحرفی‌از‌آندومتریوزنزد

گفت‌عفونت‌‌داخل‌رحمت‌هس

آتی‌بیونیک‌داده‌به‌مدت‌یه‌ماه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم عزیزم آخه این چه حرفیه گلی جنین مثل کنجد چسبیده به عسل هست تو رحم اصلا و ابدا ربطی به تحرک ما ...

واقعا راست میگی پس چرا اونجا گفتن پله هارو بالاپایین نرو بیرون نرو

دیشب شب اول انتقالم بود تهوع گرفتم گلاب به روت بالا آوردم. گفتم با این تکون  خوردن دل و روده دیگه چیزی نموند از جنین. میترسم

یه صلوات مهمونم کنید