2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
ایشالا روزبه روز بهتر میشی مراقب خودتو نینی باش الهی که کرونا هم بره راحت شیم 

قربانت😙😙😙 توکل به خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا خسته شدی؟ مگه واژیتال میزاری؟ مقعدی بزار یه قطره هم بیرون نمیزنه حتی شورتت هم چرب نمیشه تر و ت ...

خیلی وقته دیگه واژینال نمیزارم . از وقتی که لکه بینیم شروع شده بود دیگه میترسیدم 

کلا شیاف دیگه آزار دهنده شده 

خب اینطورکه معلومه هیچ کسی سردرد نداشته که بخادمنوراهنمایی کنه😔😔😔😔

عزیز دلم من الان که مثبت شدم تقریبا هر روز سردرد دارم. فکر کنم هم به خاطر پروژسترون و هم به خاطر بارداریه. ایشالله که برای شما به خاطر بارداری باشه

خب اینطورکه معلومه هیچ کسی سردرد نداشته که بخادمنوراهنمایی کنه😔😔😔😔

عزیزم من از روز اول سیکل انتقال سردرد داشتم نمیشه به چیزی ربطش داد بی شک عوارض داروهاست . خیلی نمیشه حساس شد و دنبال ربطش باشیم 

منم از وقتی امپول های ای وی اف و شروع کردم همش سردرد دارم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیز دلم من الان که مثبت شدم تقریبا هر روز سردرد دارم. فکر کنم هم به خاطر پروژسترون و هم به خاطر بار ...

انشاالله

شما الان چندروزه که مثبت شدی

لکه بینی هم داشتی گلم

مطب میرم اصفهان.یازده سیکلم‌بود چهاردهم هم پانکچر.روزی دوتا سینال زدم

انشالله که تخمک های باکیفیتی داری 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشاالله شما الان چندروزه که مثبت شدی لکه بینی هم داشتی گلم

من الان ۱۱ هفته هستم. از زمان انتقال تا زمان آزمایش هیچ علایمی نداشتم انگار نه انگار که انتقال دادم هیچ استراحت و رعایت غذایی هم نداشتم خداروشکر که مثبت شدم. به علایم توجه نکن اما از زمانی که مثبت شدم همه علایمی اومده سراغم. 

بله تا دلت بخواد لکه بینی داشتم و دارم. یه روز که خوب باشم شک میکنم 🤣🤣🤣

سلام و شب بخیر. دوستان هفته اینده انتقال دارم. فقط یک جنین دارم. اگه کاری هست که باعث افزلیش شانس موفقیت میشه ممنون میشم بگید. و اینکه دکتر واسم یه سرم داد به اسم اینترالیپید اگه اشتباه نکنم اسمشو.گفت حتما برم بیمارستان بزنم و داروخانه‌های خاصی هم دارن. نگران شدم این چیه چرا بهم داده. هزینه ش زیاده؟ یه سوال دیگه اگه ازمایش کرونا م مثبت بشه انتقال کنسله؟ اخه سرم رو فردا بایستی بزنم و ازمایش رو پنجشنبه. اینجوری که سرم رو انگار بیخودی زدم ها

بچه ها به منم کمک کنینمن امروز پانکچر شدم، با اینکه قبلا تو سونو تو هر طرف ۵ ۶ تا فولی بالغ بود، همه ...

الهی بمیرم چقد سخته با دکترت صحبت نکردی چیزی نگفتن؟  این همه تقویتی خوردی علتش چیه یعنی