2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
اره

یه دکتر محبوبی هست اردکان طب سوزنی کارمیکنه شنیدی؟من اینجا چندباری تعریفشو از بچه ها شنیدم برا ازواسپرمی رفتن .دیروز مطب دکتر اورولوژی که بودم منشیاش داشتن شمارشو بهم میدادن حفظ کردم ولی از ذهنم پرید  

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشید یه سوال دارم ازت من هفته ۱۱ هستم و دوقلو باردارم. از هفته ۷ فشار خونم بالا رفت و بهم قر ...

عزیزم شما علائم پره اکلامپسی داری که خیلی عالیه کنترل داری میشی

مثل شما زیاد دیدم که تا آخرش پیش رفتن 

یه بنده خدایی که با آخرین دوز دارو باز هم فشارش تو هر سه بارداری بالا بود و پره اکلامپسی داشت ولی الان سه تا پسرهاش سالم هستن، 20 ساله، 12 ساله و 4 ساله هستن😉😉😉😉

پس از قدیما این چیزها بوده، نترس

فعالیت رو کم کن، جات خنک باشه، نمک و ادویه هم حذف مطلق

چون دارو دریافت میکنی نگران نباش

یه دکتر محبوبی هست اردکان طب سوزنی کارمیکنه شنیدی؟من اینجا چندباری تعریفشو از بچه ها شنیدم برا ازواس ...

اره شنیدم ، ۳ ماه باید یزد بمونی تحت درمان باشی ، من هنوزم باور ندارم😁 فک میکنم تبلیغاته

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها به منم کمک کنینمن امروز پانکچر شدم، با اینکه قبلا تو سونو تو هر طرف ۵ ۶ تا فولی بالغ بود، همه ...

سلام عزیزم 😢😢😢😢 الهی چه دردناک 

بله امکانش هست عزیزم 

دارو به بدنت نساخته گلی، حتما باید دفعه بعد متفاوت باشه داروها

ذخیره و fsh شما چند بوده؟ 

من دوباره بی بی چک زدم روش نوشته جواب از یک تا سه دقیقه معتبره  خود خط کنترلش پررنگ نمیشه بعد ...

منم همینو میگم شاید ی مشکل جنینی هس😓😓😓

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
اره شنیدم ، ۳ ماه باید یزد بمونی تحت درمان باشی ، من هنوزم باور ندارم😁 فک میکنم تبلیغاته

نه براهرکسی فرق میکنه بعضیا گفتن ده پونزده روز بودن.

منم خیلی باور نداشتم ولی دیدم منشی های دکتر اولوژی که جز بهترین های اورولوژی هست دان درموردش میگن باورم شد دیگه

یا رب العالمین
نه براهرکسی فرق میکنه بعضیا گفتن ده پونزده روز بودن. منم خیلی باور نداشتم ولی دیدم منشی های دکتر او ...

میگم تو رژیم غذایی داری برای پانکچر و انتقال؟؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه دکترم هیچی نگفت من عادی ام مثل همیشه.

منم

میگما من ۷صبح برم‌تا پذیرشم‌کنن طول میکشه نکنه تخمکا ازادبشن

😂😂 اونااا میدونن چجوریه نگران نباش