2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من دیروز یازدهم بود من خس میکنم‌کوچیک بودن.دوتادیگه سینال زدم.شما بعد روز نهم چندتادیگه امپول زدی؟

۳ روز زدم بعدش

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نپرسیدی چندتا تخمک میدی؟

نه متاسفاته ، انقد اونجا شلوغه ، سریع میگن و میرن ، ادم گیج میشه چی میخواد بپرسه ، البته به ذهن خودمم نرسیددد😏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
@زینبی_بابا    زینب جون این سوالم بی جواب موند😥 هنوز منتظر جوابت بودم  گفتم ۲ماه ...

عزیزم جواب دادم بهت گلی 

گفتم باید بررسی بشه یعنی آزمایش خون و سونو های دیگه لازم هست

عمل از کجا در اومد آخه؟ خودت داری میگی گلی، آخه می چی رو جواب بدم

جواب تمام سوالاتت اینه که صبر کن و برد دکتر ببین چی میگه

به خدا اگر جور دیگه ایی میشد و بلد بودم خیالت رو راحت میکردم، همون دکتر هم بری تا آزمایش انجام نده نمیتونه خیالت رو راحت کنه

نه متاسفاته ، انقد اونجا شلوغه ، سریع میگن و میرن ، ادم گیج میشه چی میخواد بپرسه ، البته به ذهن خودم ...

من اخه دکترم انگاری جوری حرف زدکه کمه منم ازماما پرسیدم‌گفت خوبه پنج شش تاداری.اخه ۶تا معلوم‌نیس با اسپرم‌جنین بشه یانه

یا رب العالمین
منم نهم سونو بودم که شنبه میشد از ۹ بودن تا ۱۴ انگار .تا دوشنبه امپول زدم

ایشالا که خیره ، بریم ببینیم چی میشه🥰

من اخه دکترم انگاری جوری حرف زدکه کمه منم ازماما پرسیدم‌گفت خوبه پنج شش تاداری.اخه ۶تا معلوم‌نیس با ...

والا منم فک میکنم کلا جنین زیادی بدست نیارم 

@زینبی_بابا     سایز فولیکول برای میکرو چقدر باید باشه؟من امروز آخرین سینال را زدم فرداش ...

عزیزم من اطلاعی ندارم، چون خودم از 11 تا 22 داشتم و پانکچر شدم

و اینکه حتی دکترت هم نمیتونه بگه چند تا تخمک خواهی داشت، فقط روز پانکچر معلوم میشه 

ان شاالله که به حق امروز کلی جنین عالی برات تشکیل بشه و مامانت کنن😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲

انشالله. شماهم پانکچر چهارده سیکل تون میشه؟

اره

بچه هاا مارو دعا کنید بالاخره مامان بشیم😢🧡