2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
عیب نداره نبابا چه تاثیری زینبی که برات نوشت فردای انتقال هم سرکار رفته هم مهمونی هم کلاس ...پس الکی ...

دیروز پانکچر شدم فردا انتقاله. خیلی زود نیست؟ هنوز لکه بینیم بند نیومده

نگرانم

@زینبی بابا

یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هایپرنشدی؟ دردت کمه ؟ عزیزم من اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر نکنم پریود بشی احتمالا لکه بینیت هم بخاطر ...

چیزی نگفتن 

فقط گفتن مرخصم. زیاد درد نداشتم ولی امروز جارو کشیدم رفتم دشویی یه لخته دیدم استرس گرفتم

یه صلوات مهمونم کنید
چیزی نگفتن  فقط گفتن مرخصم. زیاد درد نداشتم ولی امروز جارو کشیدم رفتم دشویی یه لخته دیدم استرس ...

دوستایی که اطلاعاتشون زیاده راهنماییت میکنن عزیزم من کلا یه بار پارسال انجام دادم و فرش انتقال ندادم 

عزیزم این دیگه از اون حرفا بود، 😅😅😅😅  مثلا انگشت پا چه ربطی به قلب داره  یا مورچه به ...

@زینبی_بابا    زینب جون این سوالم بی جواب موند😥

هنوز منتظر جوابت بودم 

گفتم ۲ماه و ۲۰ روز قبل سایزش ۲۹mmبوده

الان ۳۸mm

یک سانت افزایش رشد در طول ۲ماه و۲۰ روز برای فیبروم طبیعی هست یا ممکنه خدای نکرده چیز دیگه باشه؟

بعداین که منکه کمردرد دارم و پریودیم یکم سنگین شده عیب نداره عمل نکنم؟

سوال بعدی هم اینکه اگر عمل بشه طبق جایی که تو سونو زده سابسروزال اینترامارال بعد ازعمل میتونم بچه داربشم یا رحم آسیب میبینه ؟

ببخشید تروخدا...توهم خسته کردم با سوالاتم 

دکتر خودم نیست تعطیلن وگرنه میرفتم پیشش 

شادن جون بهتر شدی عزیزم ؟ درمورد امپولت اطلاعی ندارم 

بهترم عزیزم فقط خیلی سرفه دارم😕😕😕 زنجبیلو لیموترش میخورم بازم کمی کمتر میشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پانکچر و فریز حدود ۶ تومن.انتقال ۳ و نیم البته ما تسه هم کردیم که حدود ۳ و نیم شد. آره.اگه میتونید ...

چه خوب نسبتا خوبه هزینه هاش دیگه چاره چیه, ببخشید ویزیت سونوش چنده? ببخشددهاسوال پیچ میکنم تسه چندشد؟ سخته؟ منم میخوام بگم همسرموتسه کنند. 

من دیگه همین گونال75هابزور ازتهران گیراوردم شوهرم رفت گرفت. 

الهی که زایمان خوبی داشته باشی ونی نی ات رو چند ماه بعدشادمان بغل بگیری شیربدی. 😘😘😘

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

سلام عزیزم . امروز از شما پرسیدم کسی جواب نداد . مدتی نبودی نگرانت شدیم . بهتر شدید انشالا ؟ چرا اون ...

سلام جانم، ممنون عزیزم خداروشکر بهترم فقط سرفه دارم

دکترم گفت کم کم شیاف رو قطع کن پرولوتون جایگزینش کن هفته ای یکی

250 نوشت پیدا نکردم 500 گرفتم دیگه نصفشو میزنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
 نه من تا حالا اصلا خراش ندادم و هیچ تجربه ای ازش ندارم گلم اینم انتقال اولمه و اینکه فکر میک ...

سلام سمرجان. خوبی؟  عزیزم برای شما هم دکتر عارفی گفتن قبل از پانکچر باید آزمایش اسپرم همسرتو ببری ارولوژ نشون بدی؟ به من گفت اگ ارولوژ نبرم پانکچر نمی کنه. می خوام بدونم روالش اینه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام جانم، ممنون عزیزم خداروشکر بهترم فقط سرفه دارم دکترم گفت کم کم شیاف رو قطع کن پرولوتون جایگزین ...

خداروشکر که بهتر شدی نگرانت بودم . تا میتونی مایعات بخور . خدا کنه دکتر منم امپول رو جایگزین شیاف کنه واقعا خسته شدم از شیاف🥴

بهترم عزیزم فقط خیلی سرفه دارم😕😕😕 زنجبیلو لیموترش میخورم بازم کمی کمتر میشه

باز خداروشکر ایشالا بهتر هم میشی ... تویه تاپیک دیگه یه خانوم بارداربستری شده بنده خدا دستگاه اکسیژن وصله بهش ...لعنت به کرونا استرس انداخته به جون همه 

سلام خانوما توروخدا هرکی پیاموو میخونه تجربه ای داره بگه من سومین بارم‌ بود و اخرین جنینام..بازم منف ...

کدوم مرکز میرفتید و دکترتون کی بود؟

مشکلتون چی هست و چند سالتونه؟

ذخیرتون چند بود و چند تا تخمک و جنین داشتید؟

خدایا شکرت