2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من عکس رنگی هم رفتم دیگه از اون که کمتره دردش

اصلا قابل قیاس نیست گلم من واسه این ناحیه خیلی حساسم تحمل کوچیکترین دردی ندارم واسه من اصلا دردناک نبود

خدایا خودت مواظبش باش
شما سه روز اول انتقال بیرون رفتین واسه آمپول پروژسترون  میگن سه روز رو از پله پایین بالا نشین ...

واسه من شیاف بود که افتادم به خونریزی دو روزه آمپول میزنم

خونه خودم پله داره اومدم خونه مامانم

خدایا خودت مواظبش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا قابل قیاس نیست گلم من واسه این ناحیه خیلی حساسم تحمل کوچیکترین دردی ندارم واسه من اصلا دردناک ن ...

خداروشکر ممنونم

اون پرستاره منو ترسوند

میخواست وقتی دستگاه میندازه ریلکس باشم. مگه میشه

یه صلوات مهمونم کنید
سلام عزیزم انتقال چطوریه؟  درد داره؟ اگه درد داره با بیهوشی برم؟  دستگاه رو یکبار مینداز ...

سلام عزیزم انتقال دقیقا عین یه معاینه ساده میمونه 

اسپکولوم رو میذارن و مرحله بعد یه کاتتر بلند و نازک که حاوی جنین ها هست رو از طریق دهانه رحم وارد رحم میکنن، البته به اندازه ی مجاز 

حالا اندازه مجاز رو از کجا میفهمن؟ از عمق رحم که قبلا اندازه گرفته بودن

شما اصلا ورود کاتتر رو متوجه نمیشی 

گاهی برای بعضیا که با معاینه مشکل دارن و میترسن بی هوشی رو انجام میدن که هیچ ضرری هم برای جنین نداره و تازه اگر کسی وحشت داشته باشه یا مدخل رحم سخت پیدا بشه، این روش خیلی هم عالیه و جلوی انقباضات ناخواسته رحمی رو میگیره 

واسه من شیاف بود که افتادم به خونریزی دو روزه آمپول میزنم خونه خودم پله داره اومدم خونه مامانم

من به مامانم اینا نگفتم اصلا

دوست ندارم کسی بدونه لی مادرشوهرم اینا دیگه چون نزدیکان مجبور شدیم بگیم. اگه دور بودن اصلا نمیگفتم. نمیتونن توی دلشون نگه دارن. مادرشوهرم هی میگه به مامانت بگو. به فلانی بگو. حرصم میگیره

یه صلوات مهمونم کنید
من به مامانم اینا نگفتم اصلا دوست ندارم کسی بدونه لی مادرشوهرم اینا دیگه چون نزدیکان مجبور شدیم بگی ...

کاش به مادرشوهرت نمیگفتی اصلا مرحم که نیستن بدتر عصبی میکنن آدمو

من مجبوری به مادرم گفتم

حتی اومدم تهران عمل کردم کسی خبر نداره به بهانه دکتر رفتن مامانم اومدیم 😅

خدایا خودت مواظبش باش
سلام عزیزم انتقال دقیقا عین یه معاینه ساده میمونه  اسپکولوم رو میذارن و مرحله بعد یه کاتتر بلن ...

من از سرم و اینا میترسم. اینجوری برام راحت تره اگه درد نداره

بعدش وایسیم جنینا نمیاد بیرون. یا اگه بریم دسشویی. خیلی جای سواله برام

چند نفری گفتن که بدون بیهوشی بهتره. نمیدونم

یه صلوات مهمونم کنید
کاش به مادرشوهرت نمیگفتی اصلا مرحم که نیستن بدتر عصبی میکنن آدمو من مجبوری به مادرم گفتم حتی اومد ...

مجبور شدیم. اصلا دوست نداشتم یک نفر هم بدونه

توی یه ساختمونیم. هرجا بریم می‌فهمن. سوال پیچ میکنن. کاش دور بود خونمون. 

یه صلوات مهمونم کنید
سلام عزیزم انتقال دقیقا عین یه معاینه ساده میمونه  اسپکولوم رو میذارن و مرحله بعد یه کاتتر بلن ...

سلام عزیز عمق رحم رو چجوری و کی اندازه گیری میکنن؟ منم توسیکل انتقالم به امید خدا اخرای ماه انتقالمه ولی حرفی از این عمق رحم هنوز دکترم نزده چجوریه و معمولا کی انجامش میدن؟ ممنون میشم ج بدید

در اندک من تویی فراوان یارب..
مجبور شدیم. اصلا دوست نداشتم یک نفر هم بدونه توی یه ساختمونیم. هرجا بریم می‌فهمن. سوال پیچ میکنن. ک ...

انشالله همون بار اول مثبت میشی جای هیچ حرف و حدیثی نمیمونه

خدایا خودت مواظبش باش

سلام بچه ها به کمک تون احتیاج دارم😭

من دوشنبه هفته ای فبل عکس رنگی گرفتم بعد از روز دوم ببخشید لکه بینی داشتم تا دیشب لکها قرمز بودن و به نوار نمیرسیدن یعنی حجمش کم بود و پاک بودم شبم نزدیکی داشتیم ولی امروز صبح که از خواب بلند شدم خونریزیم بیشتر شده بود 

کسی بوده مثل من بعد عکس رنگی لکه بینی داشته باشه بعد روز ب روز لکش بیشتر بشه؟؟؟

زنگ زدم همون جایی که عکس گرفتن گفت طبیعیه و احتمال داره مثل پریودی بیاد ولی من دلم اروم نمیگیره گفتم اینجا بپرسم کسه مشکل مشابه منو داشته

خواهش میکنم اگه میدونه جواب بده😘😘

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
من از سرم و اینا میترسم. اینجوری برام راحت تره اگه درد نداره بعدش وایسیم جنینا نمیاد بیرون. یا اگه ...

عزیزم نگران نباش روزیکه من انتقال دادم یه خانومی مثانش خیلی پربود به پرستار گفت برم دستشویی جنینا نیوفتن پرستاره خندید گفت توی مجاری ادرارت نذاشتن که بیوفته 😁خیالت راحت جای نینیای امنه شما فقط طبق تجربه دوستان موقع انتقال سرتو بالانیار فشار میاد به رحمت همینطوری تخت دراز بکش کارشونم ده دیقه بیشتر طول نمیکشه بعدشم نیم ساعت یایک ساعت همونجا میمونی ومرخص میشید ..بعضیا دهانه رحمشون تنگه یا خودشونو خیلی منقبض میکنن بیهوشی بگیرن بهتره ولی درکل مثل معاینه اس 

ببین یبار برین درمونگاه اونجا بگین بهتون یاد بدن .من شوهرم اومد گفت بهم یاد بدین خودم بزنم همونجا او ...

مم هردفعه رفتم‌درمانگاه اصلا حوصله نداشتن جواب خودمو بدن شوهرم بیاد راهش نمیاد

یا رب العالمین
سلام بچه ها به کمک تون احتیاج دارم😭 من دوشنبه هفته ای فبل عکس رنگی گرفتم بعد از روز دوم ببخشید لکه ...

منم لک بینیم هی بیشتر شد استراحت کردم. همش خوابیدم خوب شدم. نگران کننده نیست ولی برا اینکه خیالت راحت شه حتما به دکتر زنانت بگو