2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بین تو دستور دکتر برامن نوشته fna+icsi. Fna همون تسه هست درسته؟

نمیدونمم 🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساک دو تا بود یا سه تا 😉 خوب هر جا یه قوانینی داره لابد ایشالله که می بینی و خیالت راحت میشه

سلام ترلا جون و سلام دوستان

@زینبی_بابا    

من از اخرین سونو که انجام دادم و نتیجه رو تو گروه اعلام کردم ویارهام شروع شد مخصوصا ویار به گوشی و اینترنت😞..

هربار میخواستم بیام و خبری از خودم بدم و خبری از دوستان بگیرم حالم بد میشد و نمیتونستم یک مدت هم قطع دسترسی بودم به نی نی سایت که نمیدونم علتش چی بود..

امروز خداروشکر کمی بهترم دوبار سونو رفتم برای ساک هر دوبار قلب جنین ها(سه جنین) میزد دکتر برام سونو تخصصی نوشت که انجام بدم برای تصمیم گیری بابت ریداکت کردن یکی از جنین ها..و گفت حتما باید ریداکت بشه یکی از اونها..

برام دعا کنید همه چی به خیر  بگذره برام...

موشی و ساقی بانو نتونستم تگتون کنم اخه نوشتار انگلیسی اسمتون رو بلد نبودم🙈

عه خوب قبلش هم دارو میدن که رحم اماده بشه وای من پروژسترون نمیخوام خداااا

من تو فکر اینم بعد انتقال یه پرستار پیدا کنم بیاد امپولامو بزنه ، چون طبقه چهارمیم نمیشه برم و بیام

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خوب پس چیکارمیکنید؟

اهدایی

باشه عزیزم فقط اون دوتا دیگه چیه تو مغزیجات شما؟ برای من پنج مغزه

عزیزم چند پست بالاتر شرح حالی از خودم رو دادم...

شما چکار کردی؟ کی وارد سیکل پانکچر میشی و کدوم مرکز قصد داری بری؟؟

سلام ترلا جون و سلام دوستان @زینبی_بابا     من از اخرین سونو که انجام دادم و نتیجه رو ...

سلام ستاره جون خوبی عزیزم خیلی منتظرت بودم خداروشکر حالتون خوبه 

عزیزم توکل کن به خدا و‌ به دکترت اعتماد کن انشاالله بهترین اتفاق واست بیفته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم این سیکل انتقال بلند هست و در واقع روتین انتقال دادن این جوریه گلم سیکل انتقال منم دقیقا ...

آها،ممنون عزیزم،من فقط دوتا جنین برام تشکیل شد.

دعا کن برام بگیره ❤

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
من تو فکر اینم بعد انتقال یه پرستار پیدا کنم بیاد امپولامو بزنه ، چون طبقه چهارمیم نمیشه برم و بیام

ازکجا باید پیداکرد؟منم اکه امپدل باشه عضلانی باید یوی بزنه تو بازو وناف راشوهرم زده.امروز بحثمون شد خودم توبازوم زدم گفت بیا بزنم محل ندادم سخت بود ولی مجبور بودم  

یا رب العالمین

به همسرت بگو یاد بگیره بزنه 

منم همش میرفتم درمانگا دیدم نمیشه هی هروز تو این کرونا رفت از توی یوتیوب دید یادگرفت خیلی بهتر از بیرونیا میزنه با حوصله و دقت

خیلی از بچه خای اینجا هم همسراشون میزنن درواقع اونا منو تشویق کردن 😁