2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان،وقتتون بخیر. میشه کمکم کنید. بچه ها من انتقال دارم،سیکل لانگ گفتن،یه بسته ال دی و بوسر ...

سلام عزیزم این سیکل انتقال بلند هست و در واقع روتین انتقال دادن این جوریه گلم

سیکل انتقال منم دقیقا مثل شما بود عزیزم، با خیال راحت داروهاتو شروع کن

اون بالا که کیفیت هاشونو نوشته گفتن این شرایط یک نی هست ولی همشون عین این طبقه بندی شدن یعنی شرایط ه ...

عزیزم یک دونه 8 سلولی a 

يک دونه 8 سلولی ab 

و یک 6 سلولی a 

خدا رو شکر همه جنین ها عاااااااااالی هستن😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اون خانوم رفت پیش دکتر غدد بهش آزمایش آنتی تی پی او داد بهش آزمایشای کبد چربم داد آخه کبد چرب ...

اشکال نداره عزیزم، مگه بده کامل بررسی کرده 

قطعا دکتر میخواسته جای هیچ حرف و حدیثی نمونه، 

امپول پروژسترون میدونی که یه عالمه عوارض کبدی داره و ریسک سنگ صفرا رو بالا میبره 

ان شاالله که حتما نی نی تون محکم میخواد بچسبه، همه شرایط اصلی باید اوکی باشه

آخه گلم شما واقعا اگر این جور باشه استثنا هستی  و هیچ کس نمیدونه مستعد بالا رفتن پرولاکتین هست ...

عزیزم من از سال ۹۰ کاربر نی نی سایت هستم و البته این کاربریم جدیدتره ، اتفاقا خیلی از کاربرا رو همینجا دیدم که از پیازدرمانی نتیجه گرفتن و برای همین بعد از کلی تحقیق خودم هم سال ۹۷  شروع کردم ، این روش پیاز درمانی هم نمیگن همیشه انجام بدین ، میگن سه ماه متوالی و بعد استراحت ، البته نمیشه برای همه نسخه یکسان پیچید ، خیلی ها از همون طب سنتی که منو شما برامون نتیجه عکس داده نتیجه گرفتن ، خیلی ها هم با همین داروهای میکرو دچار مشکل شدن ، اینکه نمیشه به همه گفت فلان روش برای شما صد در صد مفیده یا مضر ، ما یک گروه داشتیم که توش یکی از دخترا چند سال بود ناباروری داشت ، پنج ماه پشت هم پیاز درمانی کرد و همون ماه پنج باردار شد ، به ما هم گفت عیب نداره بیشتر از سه ماه انجام بدین هیچی نمیشه ولی من انجام ندادم ، برای ایشون مشکلی پیش نیومد با پنج ماه ولی شاید برای کسی دیگه مشکل پیش بیاد ، 

به همه هم میگم قبل شروع هر راهی راجبش تحقیق کنن

منم از شما ممنونم عزیزم 🌹

اشکال نداره عزیزم، مگه بده کامل بررسی کرده  قطعا دکتر میخواسته جای هیچ حرف و حدیثی نمونه،  ...

ممنون عزیزم نمی دونستم رو کبد تاثیر داره پس چه خوب خودم انجام ندادم چون کیسه صفرا ندارم کبدم یه مدت آنزیماش بالا رفته بود پس از عمل کیسه صفرا خدا به همه کمک کنه  تو این راه

خدایا به امید تو
سلام عزیزم خوبی‌؟  ببین من جای شما بودم فقط طبق نظر دکتری پیش میرفتم که قراره باهاش ادامه بدم، ...

مرررسي زينب جون😘 ، ممنونم كه وقت ميزاري بابت سوالا، 

اين فكر و خيال نميزاره آدم راحت تصميم گيري كنه،  

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بچه ها دکتر یه قرص داده برا جلوگیری از آب آوردن شکمم بعد پانکچر. اسم قرص کابرگولین هست روزی یدونه ب ...

نگران نباش من ٨ تا خوردم هيچيم نشد حس مردن هم نداشتم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام چه خبر به سلامتی زایمان کردید  من تو هفته 35 به خاطر بالارفتن فشارم مجبور به ختم بارداری ...

سلام عزیزم، به سلامتی، تبریک میگم، پس نی نی حسابی عجله داشته، نیاز به آن آی سیو پیدا نکرد؟ کامل بودش؟ 

عه شما زودتر بود نشنیدم‌تاحالا.منم فکر نکنم‌هایپربشم احتمالا من وشما باهم هم انتقال میدیم

ایشالا جفتمون مثبت میشیم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها پروژسترونو باید هر روز سر وقت بزنی  یا نه ؟ مثلا من امروز صبح زدم میتونم فردا بعد از ظهر ...

میگن همون ساعت بهتره

حالا یک ساعت اینور اونور حساس نباش ولی اگه صبح زدی همون صبح بزن