2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
منن سونواول ۴تاش رادید سونو دوم ۱۰تابود. براشما چجور زیادشد مگه میشه توسونو دیده نشه؟

نمیدونم عزیزم چطور این طور شد ما دلیلشو نپرسیدیم ولی جنین شناس میگفت  خیلی اتفاق میفته این طوری بشه و بر عکس .مثلا کسی رو میبینی فولی زیادی داره ولی تخمک کشی تخمک کمی داره چون ممکنه خیلی از اون فولی ها پوچ باشن. واسه همین میگم ناامید نباش. شاید مثل من برات معجزه شد و موقع تخمک کشی تخمکات زیاد باشن.

من شاید کسی یادش نیاد ولی همش میگفتم خاک تو سر تخمدونام همه بالای ده تا تخمک دارن اونوقت من بزور ۶ تا تخمک تولید کرده تازه یکیشم بدرد نمیخوره ولی خب بعد از عمل واقعا سورپرایز شدم .وقتی تعداد تخمکا رو روبرگه دیدم گریه م گرفت .پرستارا همش فکر میکردن بخاطر هایپری درد دارم😀😀

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگی؟؟ اینوازکجامیشه فهمیداخه؟ من دولتی میخوام برم اینبارم. 😕

ببین عزیزم من از دوستان اینجا از تهران پرسیدم گفتن مام وابن سینا به نظر شخصی من وتجربه ای که دارم باره اول به خاطره ارزونی رفتیم کرج هم راهمون نزدیکبودهم نسبت به تهران قیمتشو گفتن ارزونه ولی بعدها فهمیدم جنین شناسش ضعیفه با اینکه خودمو شوهرم مشکلی نداشتیم یک جنین سالم نداشتیم یه جواب قانع کننده هم نداد بعدا گفتیم کاشکی پول بیشتر میدادیمو اینجوری دست خالی بر نمیگشتیم حالا باز تحقیق کن ببین کجا بهتره بعدا مثل من نشی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مبارکه عزیزم استراحتت چه جوری بود

والا من اصلا استراحت نکردم فقط روز اول دراز کشیدم 

اخه به من گفتن استراحت و....نداریم فقط کار سنگین نکن و خودتو خسته نکن همین 

حالا باز هفته دیگه شنبه آزمایش بدم توکل به خدا انشاالله که مثبت باشه 

و بقیه بچه های انتقالی هم خبر مثبت شدنشون رو بدن