2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
شما هم به هیچکس نگفتید؟چقدر عالی  من به خانواده خودم وهمسرم گفتم خیلی پشیمونم یعنی اگر الانم ...

منم دست خودم بود به خانواده هامون میگفتم.ولی شوهرم خیلی قول قسمم داد که به هیچکس نگیم.

با اینکه موقع انتقال خیلی به کمکشون نیاز داشتم.شانس ما همون دو هفته یادشون اومد صله رحم به جا بیارن.دایی هاش که هیچوقت نیومده بودن برای اولین بار اومدن😈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فردا 16 هفته میشم ولی هیچی حس نمیکنم. سرچ کردم گفته شکم اولی ها 18 تا 20 هفته احساس میکنن اغلب. ...

سلام من امروز به حساب خودم ۶ هفتم تموم میشه ولی هیچ علائمی ندارم نکنه همون دو روزی که لک بینی داشتم سقط شده باشه،شما علائم داشتین؟ هنوز سونو نرفتم

ان شالله باردار بشی دنیا بیان.خدا خودش کمکت میکنه منم هیچ کس رو نداشتم دلم خوش باشه بیاد کمکم.هزینه ...

وای مگه بچه چقدرمای بیبی میخواد اینجور گفتی دارم پشیمون میشم  ماهم دور از خانواده هامون هستیم میدونم اونجاهم بودم مادرم نمیتونس یسره بیاد کمکم داداش وخواهر دارم توخونه نمیشه ولشون کنه مادرشوهرمم ازش انتظاری ندارم که راحت باشم

یا رب العالمین
🤣🤣🤣عاشقتم مام جان انشاالله

اینقد نگران نباش عزیزم منم عین شمام هردفعه میرم دیشویی منتظر لک هستم 🥶😂امروز رفتم مرکز به ماما اونجا گفتم میشه امپول پروژسترون نزنم چون داره نابودم میکنه کلا حالت تهوع دارم سینه هام درد ناکه هی دردای پری دارم میره میاد... شیاف نوشت گفت خواستی بزار نمیدونم حالا برارم یا نه

بهش این علائم و گفتم که داره دیوونم میکنه گفت اصلا نمیشه نظری داد که مثلته یا نه شاید از امپوله شایدم بارداریه !!  من که خودم نظرم اینه که عوارض آمپول چون زبادی داریم پروژسترون میرسونیم به بدن

بچه ها هرکی میدونه فوری جواب بده  سیتروتاید با اولگالترون فرق داره؟

بچه ها کسی میدونه؟دکترم گفته سیتروتاید بزن الان گرفتم اومدم خونه یادم افتاد سیتروتاید گفته تودفترچه اورگالترون نوشته

یا رب العالمین
سلام من امروز به حساب خودم ۶ هفتم تموم میشه ولی هیچ علائمی ندارم نکنه همون دو روزی که لک بینی داشتم ...

عزیزم منفی فکر کردنا رو بخاطر نی نی بذار کنار. سقط به این راحتی با دوتا لک نیست عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من برا این ماه از ابن سینا وقت گرفتم که برم آزمایش های ایمنی و انعقادی و بدم هیسترو هم انجام بدم معل ...

میتونه یکی از دلایل سقط باشه البته حتما ازمایش ایمنی و انعقادی رو بده ببین ک سالم باشه دکتر زرنانی گفت با هیسترو این التهاب مشخص نمیشه، قرص پرندیزولون کلا برا التهاب و ایمنی بدن سرکوب میکنه ک جنین پس نزنه بعد به من گفت اینکه بتا میره بالا افت میکنه اینا همه سقط محسوب  میشه، شمام اینجوری سقط کردی یا تو چند هفته گی