2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
سمر جان مگر همسر شما هم مشکل دی اف ای دارن؟

همسرم ضعیفه حرکت و مورفولوژیش قبلا دی اف ای داده بود و عددش نرمال بود بتازگی که داد لب مرض بود یعنی تغییر کرده بود دکتر گفته بود بخاطر دی اف ای از نمونه دومش برا جنین استفاده کنن یعنی تو روز پانکچرم دوبار نمونه داد و از نمونه دوم استفاده شد انگار

در اندک من تویی فراوان یارب..
چقدر بعضیا بی شخصیتن واقعا  یعنی با اینکارش خواسته بگه من شخصیت ندارم به طور غیر مستقیم

یعنی بخوام درمورد کاراش بگم یه کتاب هشصد صفحه ای میشه😂.فقط کارایی که مربوط به من در حقم کرده

همین آدمای بی فرهنگ باعث شدن که ما مخفی کاری کنیم.وگرنه دلیلی نداره کسی بخواد ای وی اف رو قایمکی انجام بده..ملت یه جوری نگاش میکنن انگار کار غیر شرع کرده😓.اون نوزاد متولد شده هم به یه چشم دیگه نگاش میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بخوام درمورد کاراش بگم یه کتاب هشصد صفحه ای میشه😂.فقط کارایی که مربوط به من در حقم کرده همین ...

منم به کسی نگفتم حتی خانوادم اخه چه لزومی داره بدونن چه تغییری ایجاد میشه اگه بدونن خوب کردی نگفتی بنظرم گلم 

عااااشق آدمهای حسود هستم که خودشونو لو میدن

😂😂این اصلا نیازی نداره خودش رو لو بده یا نده

قشنگ تو حرفاش میرسونه که داره از حسادت میترکه

وقتی فهمید بابام اینا کادو تولد بچه ها سکه دادن داشت آتیش میگرفت.نمیدونست چجور خودشو آروم کنه.میگفت اینا ارث بوده دادن بهتون😱

یعنی تا این حد

نمیخواست قبول کنه

بله عزیزم  راضیم به رضای خدا اگر مصلحته این یه دونه بمونه برام

منم چون خودم یدونه جنین دارم و قراره همونو انتقال بدم پرسیدم عزیزم الهی بحق علی که مثبت میشی و همین یدونه برات میمونه خواستم بدونم دکترت برای انتقالت مخالفت نکرد که بگه یدونه فایده نداره و درصد گرفتن کم میشه اخه دکتر من معتقد بود من باز پانکچر شم ولی من خودم نخواسم و گفتم همین یدونمو انتقال بده الهی بحق علی بمونه برات

همسرم ضعیفه حرکت و مورفولوژیش قبلا دی اف ای داده بود و عددش نرمال بود بتازگی که داد لب مرض بود یعنی ...

مگر روز پانکچر مجدد دی اف ای رو میتونن بسنجن؟؟؟؟

یعنی جوابش به این زودی اماده میشه ؟

دوبار نمونه بدی بهتر میشه نتیجه؟

بار اول چند بود و روز پانکچر چند بود؟

چندتا تخمک وجنین تشکیل شد؟

منم به کسی نگفتم حتی خانوادم اخه چه لزومی داره بدونن چه تغییری ایجاد میشه اگه بدونن خوب کردی نگفتی ب ...

آره واقعا هیچ نیازی نیست.یه چیز خصوصی بین خودت و همسرته.مثل این میمونه بخوایم از نزدیکیمون به ملت بگیم!!

من اوایل دلیلی برای پنهان کاری نمیدیدم.میگفتم لااقل مادر و پدرم ایراد نداره بدونن

ولی الان خوشحالم به هیچکی نگفتم.چون ممکن بود به آبجی یا داداشم بگن اونا هم به همسراشون بگن و خبر همه جا برسه

😂😂این اصلا نیازی نداره خودش رو لو بده یا نده قشنگ تو حرفاش میرسونه که داره از حسادت میترکه وقتی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چرا دروغ یاد خودم افتادم قبلنا وقتی به عروسمون حسادت میکردم همین مدلی تیکه مینداختم تااروم بشم 🤣🤣🤣

مگر روز پانکچر مجدد دی اف ای رو میتونن بسنجن؟؟؟؟ یعنی جوابش به این زودی اماده میشه ؟ دوبار نمونه ب ...

نه گلم روز پانکچر که ازمایش نداد نمونه اسپرمشو داد که با تخمکای من تبدیل کنن به جنین . چند ماه قبلا این ازمایش دی اف ای رو داده بود حدودا کمتر از یکسال پیش اون موقع فک کنم پونزده بود درست یادم نی عدادرو ولی دوماه پیش که داد عددش لب مرز بود هردوبارم یکجا این ازمایشو داده بود توی کلینیک بن سینا. نمیدونم نمونه دو رو دکترش که دکتر امیرجنتی بود گفته بود استفاده بشه

آره واقعا هیچ نیازی نیست.یه چیز خصوصی بین خودت و همسرته.مثل این میمونه بخوایم از نزدیکیمون به ملت بگ ...

شما هم به هیچکس نگفتید؟چقدر عالی 

من به خانواده خودم وهمسرم گفتم خیلی پشیمونم

یعنی اگر الانم بود نمیتونستم نگم

ازبس بچه بچه میکنن و پافشاری میکنن

مجبورم بگم 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 چرا دروغ یاد خودم افتادم قبلنا وقتی به ...

😂😂😂

حالا آروم میشدی؟

این عروستون شاید کاری کرده بوده که تو بهش حسودیت میشده.ولی این جاری من هر خوبی بگی در حقش کردم.الانم اینجا دارم بدشو میگم وگرنه تو فامیل بخاطر همینکاراش اسمش بد دررفته اما من همیشه خوبشو میگم