2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شرمنده شما تو این مدت رابطه هم دارین؟ اصلن رابطه خوبه یا خطرناکه واسه سیکلمون؟

سلام 

ببخشید من جواب میدم 

ابن سینا به ما که پانکچر کردیم گفتن تا ۱۰ روز رابطه و کار سنگین نداشته باشیم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

نه دیگه قرارنیست هر کی پلی کیستیکه هایپر بشه من خودم بار دوم بااینکه تخمک زیاد داشتم اصلا هایپر نشدم ...

عزیزم داروهات چی بود؟ انتقال فرش هم داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستای عزیز تهرانی اگه وقتشو دارید لطفا یه زحمتی برام بکشید با شماره 1490 تماس بگیرید. فکر کنم ...

سلام عزیزم.از نت شماره اطلاعات دارویی شهر خودتون رو پیدا کن تماس بگیر اول ببین داروخانه ای تو اصفهان هست که داشته باشه بعد بهشون بگو چطور با ۱۴۹۰ تهران تماس بگیرم خودشون راهنمایی میکنن.مثلا تو شهر ما به من گفت ساعت ۳به بعدباهمین  شماره تماس بگیرم  به ۱۴۹۰ تهران وصل میشم‌ و من راحت داروخانه هایی که گونال داشتن رو پیدا کردم.ولی فکر نکنم دکتر به شما گونال بده وقتی با سینال هایپر شدید شدی احتمالا اجازه ندن گونال داشته باشی اخه تعداد تخمک رو خیلی زیاد میکنه.

خانوما دکترم گفت اشکال نداره تیروئید ۳.۴ مهم اینه زیر ۴ باشه پس چرا دکترقبلیم می گفت زیر ۲ باشه حتما ...

عزیزم چون جنین ماه های اول غده تیروئید نداره واسه همین پزشک ها میگن حتما باید زیر دو باشه که بارداری که اتفاق میوفته یهو tsh خیلی بالا میره و خطرات خاص خودشو داره. پیشنهاد میکنم حتما پیش دکتر غدد بری و بهش بگی قصد بارداری داری.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم