2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
من یه بار ای وی اف کردم شهرمون.یه بارمنفی شدم یه بارهم سقط شد.دیگه رفتم تهران و معلوم شدdfi30هست یعن ...

سلام عزیزم خوبی؟ من دیروز تخمک کشی کردم و ۱۹ تا تخمک بالغ داشتم تعداد اسپرم همسرم تو آخرین آزمایش که برا سه ماه پیشه ۲۰ میلیون بود و تحرک صفر و مورفو ۱ درصد و dfiهم ۲۱ درصد بود به نظرت اگه همینجوری بمونه وضعیتش چند تا ممکنه جنین تشکیل شه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
چقدر عالی پس واقعا بی نظیره عزیزم من پرتخمک بودم دفعه قبل. فقط یه سینال با پنج تا هاش ام جی داشتم. ...

شماکی سیکلتون شروع میشه من احتمالا ۲۵ اینا باید برم تهران برایه امپولا یعنی تا شبم طول بکشه میگردم اگه پیدا کردم بهتون خبر میدم حالا دعا کن گیر بیاد 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماکی سیکلتون شروع میشه من احتمالا ۲۵ اینا باید برم تهران برایه امپولا یعنی تا شبم طول بکشه میگردم ا ...

آخی عزیزم خداکنه زود پیدا کنی. من هنوز تکلیفم روشن نیس یا دو روزه دیگه میرم دکتر برام دارو بنویسه یا ماه اینده میرم.

ممنونم از محبتت.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چقدر عالی پس واقعا بی نظیره عزیزم من پرتخمک بودم دفعه قبل. فقط یه سینال با پنج تا هاش ام جی داشتم. ...

ببین من به دکترم گونال و گفتم گفت توی این وضعیت تحریم اصلا پیشنهاد نمیدم مگر اینکه مطمئن باشی از جایی که میخری چون ۹۹٪ تاریخ گذشتن و معلوم نیست چطوری رسیدن اینجا !! منم دیگه سینال زدم ، باز به نظرم ببین نظر دکترت چیه 

ببین من به دکترم گونال و گفتم گفت توی این وضعیت تحریم اصلا پیشنهاد نمیدم مگر اینکه مطمئن باشی از جای ...

داروخونه رویان هم ب یکی از خانوما همینو گفته. گفته معلوم نیس پروسه سرمایش رو رعایت کرده باشن. ولی خب الان khooobi  استفاده کرده و نتیجه اش عالی بوده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببین من به دکترم گونال و گفتم گفت توی این وضعیت تحریم اصلا پیشنهاد نمیدم مگر اینکه مطمئن باشی از جای ...

نمیدونم چه کار کنم پیور گانم میگن مثله گونال خوبه ؟

سلام مهربون جون حالم بد نیست فقط یکم زیر دلم درد میکنه و یکمم شکمم بزرگ شده ۲۴ تا تخمک ازم کشیدن که ...

واسه پانکچر بیهوشی رو چطوری انجام میدن؟ آمپول به کجا تزریق میشه؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
ممنون مامان سبحان جون. راستش نگران شدم. البته منم حدود یک و ماه و نیم پیش آزمایش دادم wbc خون و ادرا ...

من درد ندارم اصلا ولي مادرم هم چند سال هست سنگ كليه داره ولي اصلا درد نداره ، حالا شنبه ببرم ببينم دكترم چي ميگه . 

واسه پانکچر بیهوشی رو چطوری انجام میدن؟ آمپول به کجا تزریق میشه؟ 

عزیزم به من سرنگ زدن بهد وقتی دکتر اومد از اینا کت میزارن رو دهن گذاشتن گفت نفس عمیق بگش دیگه بی هوش شدم