2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم تیرویید. امروز چندمین باره tsh رو مینویسم fsh😬😉

اهان😅😅😅😅

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی عزیزم ان شاالله بهمن ماه میرم دنبالش اگه تا اونموقع نرم دنبال سرپرستی بچه

سلام گلم....شما حامله هستی؟برای چی میخوای سرپرستی بگیری

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه كلا هزينه امپولا و همه چي بعد برا من هشت جنين تشكيل شد 

ممنونم عزیزم.....یعنی با انتقال و همه چی شد۱۶ تومن؟چثدر خوب...

@زینبی_بابا       سلام عزیزم.بهتر شدین؟ پسر قشنگت خوبه؟ ببخشید یه سوال خاک برس ...

اگه سوزش خارش بوی بد رنگ سبز وزرد نداشته باشی طبیعی هست مال من اینطوری بود دکتر بهم شیاف ۳ عددی کلیندامایسین داخلی وپمادکلوتریمازول خارج بدن داد بعد سه روز خوب شدم خوراکی وازمایش نداد تو بارداری حالت ابکی سفید گفت طبیعی است

بچه ها اگه کسی اطلاعی داره ک چی واسه جریان خون  رحم خوبه بهم بگه من انتقالم یکشنبه بود کنسل شد☹ ...

چرا کنسل شد گلم؟ضخامتت کم یود؟

عزيزم بيا تو خصوصي تا همه چيو و مراحلش رو كامل برات توضيح بدم

چشم فدات شم پیشنهاد دوسنیمو قبول کن

دوستان به من گفتن فرتیل اید اینو زیتول نداره ماده ی اصلی برایه تخمک اینو زیتوله که اوابوستو اینو فول ...

اوکی پس یکی از این دو

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
اره خیلییی دکتر عالی هست کارشم حرف نداره خیالت راحت.ماه پیش ۸۰درصد انتقالاش مثبت شد. برامنم دوبار شه ...

آره خودشم بهم گفت ۸۰ درصد مثبت شده. خیلی هم پرانرژی و شاد بود

اينوفوليك تركيبات اوابوست را داره به جز ملاتونين كه بايد جدا بخري،   فرتيل ايد هم در كنارش بخو ...

اینکارو میکنم دو ماه اینو فولیک بگیرم ماه سوم هم اوابوست. اینطوری حداقل سنگینم نمیوفته هزینش

ممنونم عزیزدلم واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت ، الهی که زندگیت‌پر از عشق و ارامش و سلامتی باشه ، ه ...

عزیزمی 😍 😍 😍 😍 😍 

کلی ذوق میکنم مفید باشم

ان شاالله که زندگی شما هم پر از آرامش و شادی باشه