2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045263 بازدید | 684441 پست
سلام دوستان  میگم من اگر ازمایش amh وعکس رنگی رو شیراز انجام بدم ابن سینا ازم قبول میکنن؟

عزیزم من ازمایشمو بردم قبول کردن ama رو ولی ازمایش هایی هست مثل ایدز وهپاتید و اسپرم و باید اونجا بدی عکس رنگی رو ابن سینا دادم اطلاع ندارم زنگ بزن بپرس

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم

خواهش میکنم اولین باره میخ‌ایی بری؟پیشه کدوم دکتری

اونجا خیلی کار میبره تا تشکیل پرونده من از ۲۰ هفت با اینکه ازمایشام همرو قبلا داده بودم میرمو میام تازه ۲۵ این ماه وارد سیکل میشن خیلی سخت میگیرن برایه ۴۰ تا چربیم که بالا بود یه ماه عقب انداخت ولی خدایی کار بلدن وهمه رو از اول کنترل میکنن

اها گرگان که اصلا انجام نمیدم همون شریعتی میرم احتمال خراب شدنشون چقدره زنگ زدم ابان قیمت گرفتم گفتن ...

نه به نوع زایمان که ربطی نداره گلم 

به عوارضش هم چی بگم والا فکر نکن، اگر متخصص بوده پس باز خیالم راحت تر شد، جون کلا هر نوع عمل جراحی حتی سزارین ریسک چسبندگی داره، 

اگر قبول کنن ببری شریعتی که عالیه و اگر آسیب نبینن که دیگه بهتر 

وای زینبی جون من سر دخترم دقیق یادم نیست چند ماهم بود خیلی پف داشتم ولی مطمینم ماهم بالاتر از الان ب ...

همون آزمایش ادرار هست گلم 

نه دوغ ورم نمیاره مگر اینکه خیلی شور باشه، که اونم به خاطر نمک هست نه دوغ 

ان شاالله که چیزی نیست عزیزم، ازش در مورد جوراب واریس هم بپرس، شاید کمکت کنه

بچه ها منم آنتی روبلا igg بالاس یعنی بخاطر همین از 5 تا تخمک یه جنین برام تشکیل شد تو رو خدا اگه کسی ...

ربطي به igg نداره اون انتي بادي بيماري هاي عفوني شبيه كروناس و معني اش اين هست احتمالا شما قبلا كرونا گرفتيد و خوب شديد 

مال منم igg مثبت بود 

كم بودن تعداد جنين بخاطر كيفيت تخمك يا اسپرم هست 

عکس با بیهوشی هم میگیرن ابن سینا؟هزینش چند؟

یه سری رو قبول کرد یه سری رم گفت باید اینجا بدی یه سری مثله سنو و چند تا ازمایش دیگه گفت شهره خودتون بده حالا نمیدونم هورمونی بود یا نه ولی پرسیدم گفت زخیرتو نمیخوادتست پاپ اسمیرم اگه تاریخ  تا یه سالشو قبول میکنه

عکس رنگی بیهوشی داره برایه من بدونه بیهوشی بود ۳۷۰ هزینش با ۲۴تومن دارو ولی نوار بهداشتی با خودت ببر چون من تا دو روزم لکه بینی داشتم  

شما دفعه چندم انتقال میدین یه جنین انتقال دادین ؟منم آمپول دکا میزنم پریود بشم سیکل انتقالم شروع میش ...

عزیزم من انتقال دومم

ویه جنین پسر انتقال دادم

اینسری دکترم سه روز قبلش برام پی آرپی انجام داد

دیگه امید به خدا

هر ۲۴ ساعت یه روز حساب میشه. مثلا اگه شنبه ساعت ده صبح انتقال داده باشی از ساعت ۱۰ صبح شنبه تا ۱۰ صب ...

خدانکنه به باربعدی برسی

انشاالله همین دفعه یه دوقلوی ناز حامله میشی عزیزم

همون آزمایش ادرار هست گلم  نه دوغ ورم نمیاره مگر اینکه خیلی شور باشه، که اونم به خاطر نمک هست ...

سلام زینبی جون حالتون خوبه انشالله ؟

عزیزم من ۱۵ روزه دیگه وارد سیکل میشم به نظرت از الان دوغ وتخم مرغ بخورم برایه جلوگیری از هایپری خوبه؟ دوغ سردیه برایه تخمک ضرر نداره؟

خواهش میکنم اولین باره میخ‌ایی بری؟پیشه کدوم دکتری اونجا خیلی کار میبره تا تشکیل پرونده من از ۲۰ هف ...

اره بار اولم هست 

هنوز نیومدم تهران 

گفتم اگر بشه یسری کارهارو شیراز انجام بدم که زودتربشه

دوسدارم برم دکتر طرازی وجنتی

بین مطب وکلینیک دودلم 

شما کدوم شهر هستید؟

سلام زینبی جون حالتون خوبه انشالله ؟ عزیزم من ۱۵ روزه دیگه وارد سیکل میشم به نظرت از الان دوغ وتخم ...

من از یه هفته قبل خوردم خیلی تخمک نداشتم همش ۸تا

ولی خوب بعدش حالم خداراشکر خیلی خوب بود

الهی شکر۶تاشم جنین شدکه۵تاش پسربود