2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انتقال دوم تو نی سه تا داشتم دوتاشو انتقال دادن اون یکی دیگه رو دیدن رشدش خوبه دوباره فریزش کردن ...

ممنونم 🌹

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بچه ها بین اوابوست. فرتیل اید. اینوفولیک کدومو بگیرم

دوستان به من گفتن فرتیل اید اینو زیتول نداره ماده ی اصلی برایه تخمک اینو زیتوله که اوابوستو اینو فولیک دارن 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام عزیزم، حتما آزمایش های پره اکلامپسی رو انجام بده و تحت نظر باش،  فکر کنم باید فاصله ویزیت ...

وای زینبی جون من سر دخترم دقیق یادم نیست چند ماهم بود خیلی پف داشتم ولی مطمینم ماهم بالاتر از الان بود دکتر همش ازمایش ۲۴ ساعته ادرار میداد که ببینه پروتئین دفع میشه یا نه که نشد خداروشکر ولی دکتر هم میگفت اصلا خوب نیست که دخترم سر موقعش بدنیا اومد ولی سر این خیلی زوده اب می خورم حالا غذاهامم بی نمک می کنم کافئینم روزی ۳،۴تا چایی کمرنگ و می خورم 😐😐چند وقت بود دوغ زیااد خوردم شنبه برم حتما دکترم میگه چون ماه پیش گفت یذره ورم داری که به چش خودم نمیومد حتما میگم ازمایش بده چی هست آزمایشش؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم از راهنماییت آره حتما میرم دکتر غدد. شنبه میخاستم دکتر زنان برم. ک بخاطر این ازمایش فعلا نمی ...

اره عزیزم.اولین بارش بود تو مرکز مشتاق اصفهان انجام داد.چون پوچ بود فک کنم۹۰درصد یا۱۰۰درصد پولشونو مرکز بهشون داد

من انتقال دوم تو نی سه تا داشتم دوتاشو انتقال دادن اون یکی دیگه رو دیدن رشدش خوبه دوباره فریزش کردن ...

سلام عزیزم خوبی شما تو بهمن با من انتقال دادی؟ که منفی شدیم؟

ممنون عزیزم، ان شاالله این روزهای سخت و شیرین قسمت همه منتظرا بشه، و شما هم تا چند روز دیگه خبر مثبت ...

سلام عزیزم ایشالا چند روز دیگه گل پسرت و بغل می کنی دعا کن منم سر موقع زایمان کنم😙😙

سلام خوبی من رفتم پیش دکتر علیرضایی ویزیت شدم خیلی خوشبرخورد بود . محترم بود. ازش راضی بودی

اره خیلییی دکتر عالی هست کارشم حرف نداره خیالت راحت.ماه پیش ۸۰درصد انتقالاش مثبت شد. برامنم دوبار شهرخودمون منفی وسقط شد ولی با ایشون اولین بار مثبت شدم دوقلو.اگه تو اینیستا پیجشو داری میتونی بری ببینی فیلم قلب نی نی هارو هم گذاشته.انشاله شماهم حتما نتیجه میگیرید

@berenjak   جان من ۱۵ روزه دیگه وارده سیکل میشم به نظرت برایه جلوگیری از هایپری از الان باید تخمک مرغو دوغ بخورم ؟تخم مرغ حتما باید اب پز بشه یابا نیمرو هم میشه خورد؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی