2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
دیوانه شدم دیگه  مامانم نمیذاره هیچ کاری بکنم فقط سرم تو گوشیه 😩

🤪🤪منم اما همسرم کارامو میکنه منم از پریروز شام درست کردم فقط امروزمم نهار اینا درست کنم 🤪😍خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤪🤪منم اما همسرم کارامو میکنه منم از پریروز شام درست کردم فقط امروزمم نهار اینا درست کنم 🤪😍خسته ش ...

من خیاطی میکنم فقط واسه خودم البته 

اومدم خونه مامانم این مدت 

واقعا حوصلم دیگه پوکیده یه شومیز نصفه کاره مونده خونم 😅

خدایا خودت مواظبش باش
والا منم سردر نیاوردم 😂😂😂

من کلی تاپیکای لکه بینی  بعد انتقال رو دیروز زیر و بالا کردم و خوندم اینجوری برداشت کردم که از روز اول حساب میکنن 😅

خدایا خودت مواظبش باش
ای وای خدا رحم کنه

نترس من بعد از تخمک کشی حالم خوب بود فقط یکی از خانما درد داشت که هایپر شده بود اما اونم با حال خوب از بیمارستان رفت مسکن زدن بهش 

خدایا خودت مواظبش باش
من کلی تاپیکای لکه بینی  بعد انتقال رو دیروز زیر و بالا کردم و خوندم اینجوری برداشت کردم که از ...

تازه درواقع از روز سه شنبه که پانکچر بوده لقاح انجام دادن حساب کنیم جنینمون سنش میشه ۹ روزه به نظرم

پاشو برو تمومش کن بعد لباس بارداری بدوز 🥶🥶😁😘

مامانم اعدامم میکنه 😆😆😆 خونمو طبقه اوله پله داره 

قاعدتا باید تمومش میکردم اینقدر استرس داشتم نتونستم 😅

خدایا خودت مواظبش باش
منم تا سه روز دولا را میرفتم از درد هایپر هم نشده بودم اما خیلیا همینجا بودن درد نداشتن نهایت روز او ...

اها خدا روشکر هایپر نشدی! راستی مثبت شدی یاتازه انتقال دادی

مامانم اعدامم میکنه 😆😆😆 خونمو طبقه اوله پله داره  قاعدتا باید تمومش میکردم اینقدر استرس داش ...

من که نگفتم به کسی اما دو سه بار مامانم امپولمو زده هی میگه برا چیه میگم کیست میگه اخرش تو شش ماهته بعدا به من میگی😂😂