2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684444 پست
نه عزیزم فقط سعی  اگرم طولانی تر شد یه کوچولو راه برو ک خون جریان پیدا کنه وگرنه مشکلی پیش نمیا ...

آها ممنون عزیزم

دنیام فدای ی تار موات دخترنازم خدایا شکرت ک من هم بعد این همه سختی مادرشدم خدایا شکررررت😍😘
سلام ببخشید جواب تک تک رو نتونستم بدم از همتون ممنونم ایشالله همه منتطرا این لحظه رو به زودی حس کنن ...

محی جونم سلام مبارکه ای وی اف کردی؟ بار چندم گرفت؟ دکترت کی بود؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها محی دکترش کی بود؟ چندمین دفه مثبت شده

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
وای لک که خوب نیست  من از لک خاطره خوبی ندارم دوتا سقط داشتم

نه دیگه همه لک میبینن باردارن من همش میگم کاش لک ببینم تو هم اصلا استرس نده به خودت بهترین اتفاقا درراهه عزیزم 

عزیزم خدارو صد هزار مرتبه شکر. من تفسیرش رو چند جا سرچ کردم، دیدم نوشته آزمایش درصورتی درست هست که f ...

چه خوب عزیزم که اطلاعات مفید دادی . منم ذهنم یه کوچولو درگیرش شده بود اما نمیتونستم عنوان کنم پیش همسرم که باز بهم بگه چرا گیر میدی و ... سعی کردم بهش فکر نکنم 😂

اين پست را ببين تو اينستاگرام هست دكتر توضيح ميده در مورد اينكه ivf رو ذخيره تخمدان اثر داره يا ...

مرسی سیلویا جون

ان شالله بزودی خبر بارداریت رو بدی

دعاگوتم

از مامان سوفی جون چخبر؟ کلی اونو دعا میکنم، ان شالله که ایشون هم خوش خبر بیان

چه خوب عزیزم که اطلاعات مفید دادی . منم ذهنم یه کوچولو درگیرش شده بود اما نمیتونستم عنوان کنم پیش هم ...

فداات عزیزم. ولی فکر کنم حق داریم اگه نگران باشیم. والا تو این پروسه تخصص زنان که گرفتیم، حالام داریم واحدای ژنتیک پاس میکنیم     

این توضیحی بود که پیدا کردم:

تست NIPT سلول‌های DNA جنین که از طریق جفت وارد بدن مادر می‌شود را بررسی می‌کند، که اصطلاحاً «Fetal fraction» نامیده می‌شود. برای به‌دست آوردن حداکثر دقت در نتیجه این آزمایش، میزان Fetal fraction باید بیشتر از ۴% باشد. معمولا این میزان از هفته ۱۰ بارداری به بعد اتفاق می‌افتد. برای همین است که انجام این تست از هفته دهم به بعد پیشنهاد می‌شود.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی سیلویا جون ان شالله بزودی خبر بارداریت رو بدی دعاگوتم از مامان سوفی جون چخبر؟ کلی اونو دعا م ...

عزیزم مامان سوفی بتاش رشد نداشت زیر 20 بود. انشالله طبیعی خدا سورپرایزش کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم