2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
میگم ملیکا جون یه سوال هر چقدر فکر میکنم دقیق نمیفهمم چی به چیه🤔 اینکه مثلا شما یه سه روزه و دوتا ...

خواهش میکنم گلم.اما اگه راستشو بخوای منم اطلاع ندارم که چیکار کردن.🙈 دکترم از اول نوشت دو بلاست و یه ۳ روزه انتقال داده میشه.منم روز موعود رفتم برا انتقال.نمیدونم چطور فریز شدن.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. من دیروز رفتم مرکز مام. پیش دکتر علیرضایی. همه اومده بودن برا نصر که نبودن. دکتر منو سونو کرد ...

ده تا که خوبه منم پانکچر کردم گفت ۱۳ تا داری گفت خوبه خوبه ازش پرسیدم . 

سیلویا جون طرف ۶،۷ بار تخمک داده 🤐😪 واقعا این تعداد از اهدا چیزی از ذخیره کم نمیکنه؟

عزیزم از کجا میدونی ۶ ،۷ بار تخمک داده ؟خودش گفت؟یعنی میشه اطمینان کرد به حرفشون؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام

دوستان من سه تا بسته پنتوکسی فلین کانادایی دارم تا ماه ۶ سال ۲۰۲۱ وقت دارن. یکیشو دو سه تاشو مصرف کرده همسرم که بهش نساخت. اگر کسی نیاز داره بگه نصف قیمتی که خریدمشون براش بفرستم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سیلویا جون طرف ۶،۷ بار تخمک داده 🤐😪 واقعا این تعداد از اهدا چیزی از ذخیره کم نمیکنه؟

اصلا ivf به كم كردن از  ذخيره ربطي نداره ، ذخيره با افزايش سن كم ميشه 

هر ماه به طور طبيعي تعدادي فوليكول از تخمدان ازاد ميشه كه فقط يك تخمك و موارد نادر دو تا تخمك از اون فوليكول  ها بالغ و ازاد ميشه ، در پروسه ivf تمام اين فوليكول هاي ازاد شده از تخمدان تغذيه ميشن تا به بلوغ برسن يعني اگه ivf هم نمي كرديد اين فوليكول ها به صورت نابالغ دفع مي شدند

@نفسی835     @مامان_سبحان7     سلام عزیزان جسورین خوبین ؟ دلم براتون تنگ شد ...

سلام الهام جون ، خوبي عزيزم ؟ دختر گلت خوبه ؟ من هم هستم ميام سر ميزنم به تاپيك ولي زياد مثل قبل وقت نميكنم واقعا . شما چه خبرا ؟

سلام عزیزان ایشالا ک همگی حاجت روابشین... من امروز7انتقالم هس میخواستم ببینم تو ماشین نشستن اونم راه یکساعته بدنیس؟؟؟ 

دنیام فدای ی تار موات دخترنازم خدایا شکرت ک من هم بعد این همه سختی مادرشدم خدایا شکررررت😍😘
سلام ببخشید جواب تک تک رو نتونستم بدم از همتون ممنونم ایشالله همه منتطرا این لحظه رو به زودی حس کنن ...

عزیزم خیلی تبریک میگم خداروشکر الهی نه ماه رو به راحتی و خوشی سپری کنی. میشه بگی چندتا جنین انتقال دادی پیش کدوم دکتر چند روزه بودن 

در اندک من تویی فراوان یارب..