2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
بچه ها بچه ها باورم نمیشه منم مثبت سدم

عزیزممممم الهی شکر خیلییییی مبارکت باشه😍😍 الهی بسلامتی بغلش کنی😍😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
همه چي خوبه فقط ذخيره تون زياده ، پلي كيستيك هستيد؟  

مشكلي نيست اتفاقا با دوز كم دارو تخمك هاي زيادي خواهيد داد  ولي ذخيره بالا مشكوك به تنبلي تخمدان و پلي كيستيك ميشن دكتر ها 

بقيه ازمايش ها تيروييد و fsh بود كه خوب بود ذخيره ي تخمدانتون٩ بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم ملیکا جون یه سوال هر چقدر فکر میکنم دقیق نمیفهمم چی به چیه🤔 اینکه مثلا شما یه سه روزه و دوتا ...

احتمالا برا ملیکا جان هم مثل من انتقال دو مرحله ای بوده. یعنی یک یا دو بسته از جنینای سه روزه رو ذوب کردن  بعد یه دونه انتقال دادن بقیه رو گذاشتن رشد کنه و بلاست بشه بعد دو روز دیگه اون بلاست ها رو انتقال دادن براش

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها تو رو خدا راهنماییم کنین اگه چیزی میدونین‌

من روز پنج انتقالمه الان رفتم دستشویی معذرت میخوام ولی بعد خشک‌کردن لک قرمز دیدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چیکار کنم 😭😭😭😭

خدایا خودت مواظبش باش
بچه ها تو رو خدا راهنماییم کنین اگه چیزی میدونین‌ من روز پنج انتقالمه الان رفتم دستشویی معذرت میخوا ...

عزیزم شاید لک لانه گزینی و مامان شدی نگران نباش

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
بچه ها تو رو خدا راهنماییم کنین اگه چیزی میدونین‌ من روز پنج انتقالمه الان رفتم دستشویی معذرت میخوا ...

انشالله‌لکه‌لانه‌گزینیه‌عزیزم

استرس‌نداشته‌باشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام. من دیروز رفتم مرکز مام. پیش دکتر علیرضایی. همه اومده بودن برا نصر که نبودن. دکتر منو سونو کرد بهم گفت که کم تخمکی ولی خوبن. گفت نهایت ۱۰ تا تخمک بدی تو پانکچر. به نظرتون از رو سونو میشه تشخیص داد؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
آهان نمیدونستم باشه به دکتر میگم ببینم چی میگه میگم ملیکا جون به نظرت اگه خواستن جنین هارو فریز کنن ...

آخه چرا اینجوری فکر میکنی که بلاست نشن و اینا؟.از الان منفی فکر نکن.چیکار داری؟ان شاالله که همه شون به مرحله بلاست هم میرسن.نظر منو میخوای کاری نداشته باش.

خدایا شکرت