2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست
ممنون . سرنگ یه میل هست .پس یه میل بکشم بریزم تو پودر و تکون بدم بکشم وبریزم تو پودر بعدی بعد هواشو ...

فدات، گلم مگه سرنگ عضلانی نخریدی که اول آب مقطر رو بریز تو عضلانی؟ بعد با پودر اولی قاطی می کنی می ریزی تو پودر دومی بعد باز حل که کردی حالا میری سراغ سرنگ زیر جلدی، با سرنگ زیر جلدی بکش بیرون و تزریق کن، آره باز هم نیشگون بگیر و بزن، تو ناف بزنی بیشتر تسلط داری

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات، گلم مگه سرنگ عضلانی نخریدی که اول آب مقطر رو بریز تو عضلانی؟ بعد با پودر اولی قاطی می کنی می ر ...

نه سرنگ نمیدونستم اخه من بار اولمه توعمرم فقط امپولای بهداشت رازدم وچندسال پیش دوبار پروژسترون زدم اصلا نمیدونم اینا چجوریه.

پس برم بگم سرنگ عضلانی بده؟

یا رب العالمین
به سلامتی انشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه این بار جنین بیشتری داشتی تقویتی اینا خوردی کار خاصی انجا ...

ممنون عزیزم، انشاءالله خودتم خبر خوش بارداریتو بهمون بدی، نه فقط فولیک اسید خوردم و ویتامین دی 50000 هزار ماهی یدونه، ولی تغذیه بیشتر سفیده تخم مرغ و مرغ کبابی و میگو خوردم.

نه سرنگ نمیدونستم اخه من بار اولمه توعمرم فقط امپولای بهداشت رازدم وچندسال پیش دوبار پروژسترون زدم ا ...

آره گلم ببین شما الان سرنگ زیرجلدی فقط خریدی و پودر و آب مقطر، باید سرنگ عضلانی هم بخری که باهاش آب مقطرتو راحت بکشی بیرون(به اندازه یک میلی که گفتم) بعد با پودر اول قاطی کنی بعد باز با همون سرنگ عضلانی دربیاری بریزی تو پودر دوم قاطی کنی بعد با سرنگ زیرجلدی بکشی بیرون و با همین زیر جلدیه تزریق کنی، آخه اگه فقط با همین زیر جلدیه کار کنی ممکنه حین کار سر سرنگه چون ظریفه خم بشه و خراب بشه به همین خاطر سرنگ عضلانی هم میدن که کارای مخلوط پودر و آب رو با عضلانی انجام بدی و تزریق رو با زیر جلدی.

دکترم گفت توبازوبزن. سر سرنگ را بعد اینکه دوتاپودرا کشیدم عوض کنم؟

آره با سرنگ عضلانی کارای مخلوط پودر و آب و در نهایت با سرنگ زیرجلدی تزریق انجام میشه.

ببین روسرنگ درجه هاش ۱۰  ۲۰  ۳۰   هست تا ۱۰۰ .تا ۱۰۰ بکشم یا کمتر؟سرنگم یه میل ه ...

این سرنگه زیر جلدی گلم، پیشت خم میشه همون عضلانی رو بخر روش زده یک، دو(میلی)

آره گلم ببین شما الان سرنگ زیرجلدی فقط خریدی و پودر و آب مقطر، باید سرنگ عضلانی هم بخری که باهاش آب ...

ممنون منکه داروخونه چیزی بهم نگفتن تومطب هم‌نگفتم اصلا یجوری رفتار میکنن با ادم انگار لار هزارمم هست.شوهرم میگه اینجوری سخته بریم بیرون بزنن برات .دیروز هم ۶تامریض تو تزریقات یه کلینیک کوچیک سرم وصل بود بهشون معلوم‌نیس چندتاشون کرونا دارن میترسم اینهمه امپول بزنم یهو اونجا میرم کروناهم بگیرم‌کنسل بشه

یا رب العالمین
ممنون منکه داروخونه چیزی بهم نگفتن تومطب هم‌نگفتم اصلا یجوری رفتار میکنن با ادم انگار لار هزارمم هست ...

داروخانه باید حتما بهت می داد، یعنی وظیفه داروخانه بوده بهت بده، آره گلم واقعا شرایط سختیه، ماها باید بیشتر احتیاط کنیم، حالا جالبه مرکزی که من میرم میگن برای قبل انتقال جنین هم باید زن و شوهر هر دو تست کرونا بدن بعد انتقال میدن، اینجا خانما می گفتن مرکز ما برای انتقال فقط میگه خودمون تست بدیم دیگه همسر نمی خواد، این کرونا هم همه چی رو هفت خان رستم کرده.

عضلانی دومیل هست؟

عضلانی هم سرنگ لاغر و ضخیم داره، که البته هر کدومو بخری فرقی نداره، بعضی فقط عدد یک و دو روش نوشته، بعضی هم از نیم هست تا دو و نیم، شما باید فقط به اندازه یک میلی آب مقطر بکشی.

اگه مپولارا هرکدوم‌جدا با یه میل اب بزنم طوری؟دفعه اول اینجوری برام زد

اینو نمی دونم، چون من همیشه دوتا رو یکی می کردم، از منشی دکترت بپرس گلم.