2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
سلام دوستان من دارم از فکرو خیال زیاد دیونه میشم همش گوشی دستمه دارم تاپیکای مربوط به ازمایشات غربال ...

آخی عزیزم، کی جواب سلفریت میاد؟ نگران نباش من هرچی دیدم ماشاالله جوابشون خوب بوده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم، کی جواب سلفریت میاد؟ نگران نباش من هرچی دیدم ماشاالله جوابشون خوب بوده

عزیزم بهتری؟ نمیدونم گفتن ۱۴روز طول میکشه هفته پیش روز یکشنبه ازمایش دادم احتمالا یکشنبه هفته دیکه باشه دعا کنید زودتر جوابش بیاد خیالم راحت شه 

اولی که خوب بود همه چی عزیزم💪💪💪 اما دومی رو فکر کنم لود نشده

خوب خدا رو شکر 🙏

این دومی گلم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم بهتری؟ نمیدونم گفتن ۱۴روز طول میکشه هفته پیش روز یکشنبه ازمایش دادم احتمالا یکشنبه هفته دیکه ب ...

امروز بهترم خداروشکر

انشاالله نینیت صحیحو سالمه خیالت راحت😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم خدا رو شکر که دوستانی مثل شما دارم😍😍😍😍 امروز رفتیم چک سچوریشن، خیلی هم تند و سریع رفتیم و ...

خداروشکر🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم بهتری؟ نمیدونم گفتن ۱۴روز طول میکشه هفته پیش روز یکشنبه ازمایش دادم احتمالا یکشنبه هفته دیکه ب ...

ايشالله كه هيچ مشكلي نيست

اذيت نكن خودت و ني ني قشنگت رو

تو چهارده روز انتظار سخت ازمايش رو گذروندي كه روزاي بلاتكليفي هستن

الان كه ني ني تو وجودته لذت ببر 

مطميت باش خيالت راحت ميشه و دلت شاد

چقدر دیر کاش قبل پونزدهم‌میشد.بعد پانکچرهم امپول باید بزنم‌تا جنین ها اماده میشه؟ چندروز بعد پانکچر ...

برای هر کس یه زمانی داره که بستگی به جوابگویی بدنتون به داروهای تحریک تخمدان داره، برای من تا این موقع طول کشید تا فولیکول هام به سایز مناسب برای پانکچر شدن برسن برای بعضی ها حتی روز ۱۲ یا ۱۳ پانکچرشون میشه،،،  بعد پانکچر مرکز من فقط روزی دوتا شیاف پروژسترون تجویز کرد و آمپولی نداشتم، بار اول جنین سه روزه انتقال دادن که منفی شدم و بار دوم جنین دو روزه بود که مثبت شدم،  اینا هم همش بستگی به مرکز و دکتر و شرایط خودتون داره،،  شما کدوم مرکز میرید؟؟

ايشالله كه هيچ مشكلي نيست اذيت نكن خودت و ني ني قشنگت رو تو چهارده روز انتظار سخت ازمايش رو گذروند ...

اینم ی مدل دیگه از انتظاره که خیلی بدتره😥

من فکر میکردم مثبت بشه دیگه همه چی تمومه میشینم و لذت میبرم از بارداریم و روزایی که چند ساله در حسرتشم اما مگه میشه 😔تا وقتی که دعای شما دوستای عزیزم باشه خیالم راحته که همه چی درست میشه 

الهی عزیزم 😢 😢 😢 خدا رحم کرده بهتون حسابی درسته قبلا مبتلا شدی ولی هنوزم رعایت کن چون هنوزم احتم ...

فدااات عزیزم. حتما. آره خیلی لاغر ناجور شده بودم. سعی میکنم خیلی مراقبت کنم چون معلوم نیست این ویروس چیکار میخواد بکنه. شمام خیلی مراقبت خودتون و گل پسری باشین   

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم