2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
سلام عزیزم خوبی قربونت برم؟ دیدی چیشد؟ میگفتم ماهمزمان میوفتم هرچی صلاح خداست اینم امتحانه دیگه.&nbs ...

فدات شم چیزی نشده که 

هنوزم همون اتفاقای خوب واست میوفته 

تازه برو پیج کلینیک مام

میگ اصلا استراحت مطلق خطرناکه و درصد منفی انتقال و میبره بالا

کارای شخصیتومیتونی انجام بدی و حتی ب مامانت کمک کنی فقط ن نگرانی ب خودت راه بده ن بدو بدو کن

آروم راه برو و غذادرست کن

تو این چند روز جارو برقی نکش

فقط شما دسشویی حموم نبرش چون بنده خدا نمیتونه تنهایی بره بگو بابات ببرتش

عزیزم اینم ب خوشی و سلامتی میگذره تازه چون حواست ب مامانته رو انتقال زوم نمیکنی ک دیر بگذره واست

به فال نیک بگیرش

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ممنون عزیز دلم. سلفری دی ان ای، بررسی 3 تا کروموزوم 18،13،21 هست برای 3 تا سندروم داون، ادوارد و پات ...

سلام عزیزم ممنون واقعاچقدرخوب وجامع توضیح دادی مرسیی گلم اطلاعاتم روبالابردی. ازش اسکرین برداشتم. انشالله که حال نی نی کوچولوت خوبه وازاین سندروم هابه دور هست. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیدونم دکترشون کیه یا تهران هستی یا نه؟ اما خیلی پزشک ها تو تهران با لاپاراسکوپی رحم رو برمید ...

نه مامشهدیم عزیزم. دکترفعلابگردیم ببینیم کی خوبه. 

لاپاراسکوپی برداشتن خوبه؟ مادرشماهم اونطوری؟ الان مادرگلتون راحته؟ پوکی استخوان نگرفته؟؟ مادرمنم44سالشه. 

دعاکنیدعزیزم ازاسترس نمیدونم چیکارکنم ازصبح سردردی شدم شدید. 

سلام عزیزم ممنون واقعاچقدرخوب وجامع توضیح دادی مرسیی گلم اطلاعاتم روبالابردی. ازش اسکرین برداشتم. ان ...

فداااات عزیز دلم. ممنون از دعای خوبت. راستش مطمئنم همین انتقال مثبت میشی چون همه دوستایی که شرایطی مشابه شما داشتن مثبت شدن و مامان شدن. مثلا سارا جون تو انتقالش از مادرشوهرش پرستاری کرد یا دوست دیگه ای یکی از اقوام نزدیکش بیمارستان بود و هی رفت و امد داشت، همشون مثبت شدن همون سیکل

انشالله خدا به تن مادرت سلامتی بده و از دعای خیرش حاجت روا شی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم چطوری بهتر شدی؟ مراقب خودت باش و آبمیوه زیاد بخور. آب هویج نخوریا

خداروشکر امروز بهترم عزیزم ، نه فقط آب سیب میخورم و پرتقال😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فدات شم چیزی نشده که  هنوزم همون اتفاقای خوب واست میوفته  تازه برو پیج کلینیک مام میگ ا ...

اره راست میگی ها واقعا شما چه نیمه پر لیوان رودیدی ربه منم انرژی مثبت روانتقال دادی بهم ازخدامیخوام ازته ته دلم اینبارانتقالت مثبت بشه انشالاه. 

جدی؟ چه خوب منم پس توخونه قدم میزنم همسرمم هست کمک حالم میشه دیگه. حالافکرم مادرم شدفقط دیگه بفکر پانکچر ورشدفولی هام نمیکنم 

فداااات عزیز دلم. ممنون از دعای خوبت. راستش مطمئنم همین انتقال مثبت میشی چون همه دوستایی که شرایطی م ...

وای واقعاراست میگی دلت افتاده؟؟؟ 😍😍😍شما الان بارداری خدابه دلت انداخت؟ 😊منم نمیدونم چرا این بار حس خوبی دارم چون فقط ازخدا واماما میخوام به دارو و... اهمیت نمیدم الهی زایمان خوبی داشته باشی دوستم نی نی روشیربدی. 

خداکنه منم مثبت شم دل مادرم شادبشه. 

من خودم خخخ اینبارمیگم خداجون دوقلوبده. 😂😂😂

نه مامشهدیم عزیزم. دکترفعلابگردیم ببینیم کی خوبه.  لاپاراسکوپی برداشتن خوبه؟ مادرشماهم اونطوری ...

عزیزم مامانم عمل باز کرد، اون موقع اصلا لاپاراسکوپی نبود یا اگه بود واسه اینجور عملا علمش نبود استفاده کنن. یادمه دکترش یکی از تخمدان هاش رو برنداشت گفت سالمه و هورمونش برای بدن لازمه. برای پوکی دارو میخورد مامانم. مامانم رحمش بزرگ شده بود و کمردردای شدید داشت برای همین مجبور شدن درش بیارن. ولی بعدش یادمه خیلی راحت بود

آخی عزیزم، به نظرم اگه داروهاتو شروع کردی تاخیر ننداز چون الان با این کرونا مشخص نیست قراره چی بشه م ...

خدا بیامرزه مامانت رو. شادن جون مخصوصا الان چقدر برامون سخته که مامانامون نیستن. من مامانم انقد عاشق بابام بود که کمتر از یه سال بعدش ایست قلبی کرد تو ۴۸ سالگی! الان به همسرم خیلی وابسته هستم و خیلی دوستش دارم اما یه وقتایی دعوام میکنه میگه انقد دوست داشتن خوب نیست اگه من بلایی سرم بیاد نباید مثل مامانت شی و جوونیت از دست بره.

برام دعا کن عزیزم شهرمون دکتر درست و حسابی نداره دیگه وایمیسم خونه تا زمانی که خوب بشم😶😶😶

چشم عزیزم ..حتما برات دعا میکنم انشاءالله خیلی زود از دستش خلاص میشی و با خیال راحت از بارداریت لذت میبری ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
مرسی عزیز دلم. یه دونه گل پسره عزیزم. ممنون از دعای خوبت. پیش دکتر نصر میرفتم البته آماده سیکل پانکچ ...

الهی خدا حفظش کنه گل پسرتو..پس خدا برات معجزه کرده عزیزم ..بازم خداروشکر..مرسی از دعای قشنگت انشاءالله..چشم بازم دعا میکنم..مواظب خودت و پسرکاکل زری باش😍😇

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خدا بیامرزه مامانت رو. شادن جون مخصوصا الان چقدر برامون سخته که مامانامون نیستن. من مامانم انقد عاشق ...

عزیزم، خدا رحمتشون کنه چقدر عاشق بودن ...

منم الان نسبت به بابام خیلی حساسم یه کوچولو مریض میشه سریع استرس میگیرم، بعضی وقتا میگم کاشکی آدما هیچکسو نداشتن دیگه این دلبستگی ام نبود😞😞😞

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم یک بار دیگه بپرس💙

خواهری من چن رو دیگ انتقالمه بعد دکترم برام امپوا ناکسپرین نوشته میزنم دور ناف بعد دوره نافم کبود شده طبیعیه؟این آمپولو واسه چی نوشته😕

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
سلام عزیزم خیلی ممنون  عزیزم توالت فرنگی و استراحت مطلق جزو خرافات هست😅😅😅😅 راحت باش، سرکار ...

واقعا؟ من میخواستم برم یدونه از این توالت فرنگیا بخرم حامله شدم. پس پله ها مشکلی نیست خداروشکر مرسی از جوابت عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..