2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح بخیر دوستان هرکی پیاممومیبینه تورو خدا بیاید دلداریم بدید. 😭😭😭دارم دق میکنم استرس شدیدگر ...

سلام میتونی یه ماه عقب بندازی یا اگه خواهر داری بگی اونا مراقبت کنن.فکر نکنم عملشخیلی سخت باشه یه فامیلا چندوقت پیش رحمشو دراورد بخاطرخونریزی های شدیدی که داشت میگفت خیلی خوب بود راحت شدم از درد وخونریزی

یا رب العالمین
من فکر میکنم مراقبت میخاد، چون من یه خانومی رو میشناختم جوان بود رحمشو دراورد بعد حدود چهل روز خواهر ...

اره دکترم همینطوری میگه, بایدمواظبش باشم وای من یادندارم اخه پرستاری کردن. 😞😞

من میگم اول مامانم عمل کنه اولویت با اونه چون خونریزیش زیاده بنظرت من طول دوره ام لانگه ال دی میخورم10روزبیشتربخورم آذراولش پریودشم برم؟ برای من همسرم مراقب میشه باز.سری قبل که فرش انتقال دادن یدونه بودمن اطلاع ندارم خودش ازمایش میگیرن باتوجه اون میگن فرش یافریز

مهربون‌جون‌نترس ترس‌نداره عمله‌دیگ..مامان‌منم‌رحمشودرآورده‌چندسال‌پیش دوروزکه‌توبیمارستان بعدشم‌ ...

واقعا؟ ترس نداره نشستم گریه میکنم واسش خیلی زحمتموکشیده طفلی. از پانکچرنمیترسم چون قبلاتجربه داشتم فقط برای استرسم چیکارکنم؟ یخ زده ام. 

چندروز استراحت کردن؟ الان حالشون چطوره؟ پوکی استخوان نگرفتن؟ 

سلام عزیزم خوبی‌؟ان شاء الله حال مامان زودتر خوب بشه، من دخترخاله ام رحمش رو در آورد و یکی از دوستای ...

سلام به روی ماهت مرسی عزیزم, حال خودت خوبه؟ گل پسرچطوره؟ اوضاعتون؟ 

خداکنه زود خوب بشه این ماه دارم ال دی میخورم بنظرت ده روزبیشتربخورم تامامانم سرپاشه من بعدبرم پانکچرشم؟؟ 

مامانم و باید زودتر عمل کنیم خونریزیش زیاده. 

خودمم ازسرقیمت داروهای تقویتی گیج موندم برای یکماه هسمرم ومن3600دادم پنجشنبه. انگار تااوایل اذر

سلام میتونی یه ماه عقب بندازی یا اگه خواهر داری بگی اونا مراقبت کنن.فکر نکنم عملشخیلی سخت باشه یه فا ...

سلام عزیزم نه خب من تک فرزندم کسیم نداریم. یه خالم که خارجه یکیشم بچه دار. 

دعاکن عزیزم, من میتونم عقب بندازم فقط این پول دارو های تقویتی زورمه چون تازه پنجشنبه دارو نوشت واسه همسرم ومن3600شدواسه یکماه

سلام عزیزم خوبی‌؟ان شاء الله حال مامان زودتر خوب بشه، من دخترخاله ام رحمش رو در آورد و یکی از دوستای ...

یعنی من الان سینال میزنم باید مراقب باشم؟من گفتم الان خونه تکونی میکنم که بعدش اگه خواست انتقال بده کاری نداشته باشم یمدت.

یا رب العالمین
سلام عزیزم نه خب من تک فرزندم کسیم نداریم. یه خالم که خارجه یکیشم بچه دار.  دعاکن عزیزم, من می ...

چقدرزیاد دعاکن از خدابخواه هرچی خیره برات پیش بیاد.منم ۴ماهه نشدبرم داروهامو شروع کنم هردفعه یجوری شد یبارمهمون اومد یا پریودم اخرهفته شد دیدم بازهم خوب بود عقب افتاد بینش یه اتفاقایی افتاد که اگه تو سیکل بودم اذیت میشدم

یا رب العالمین