2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045335 بازدید | 684459 پست
ببین درسته اول خدا مهمه وبعددکترتون ولی میدونستی جنین شناس نقش خیلی مهم تری داره دکتر نصرجنین شناس ...

اره من اینوشنیدم یه پرستارا داشت به یه مریضا میگفت جنین شناس مهمه 

گفت ما یک ساله جنین شناسمون عوض شده کارش بهتره نسبت به قبلیه

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
اره من اینوشنیدم یه پرستارا داشت به یه مریضا میگفت جنین شناس مهمه  گفت ما یک ساله جنین شناسمون ...

خب الهی شکر

الهی که به حق فاطمه زهرا هرکسی هرجای دنیا دلش بچه میخاد خداوند به زودی زود دلش روشادکنه انشاالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الهی شکر الهی که به حق فاطمه زهرا هرکسی هرجای دنیا دلش بچه میخاد خداوند به زودی زود دلش روشادکنه ...

الهییی خیلی سخته این همه دوندگی این همه سختی کشیدیم خدا انشاالله به همه بچه سالم وصالح بده

بله شنیدم ولی میگن انتقال هم خیلی مهمه

هرجا که به دلته برو به نظرم آدم دلش که قرص باشه آرامشش هم بیشتره

هرجا که به دلته برو به نظرم آدم دلش که قرص باشه آرامشش هم بیشتره

مشتاق بیشتر به دلمه چون معروفتره هم اینکه یا اشناها میدونم میره بهشتی برا میخوام نبینیم همو  .ولی هزینه مشتاق خیلی بیشتره اکه قراره چندباربشه کلی پول باید بدم بیمه نیروهای مسلح هستم یمقداری را برمیگردونن ولی نمیدونم چقدر

یا رب العالمین
اسم جنین شناس بهشتی رامیدونین؟

نمیدونم یادم نیس ولی زنگ بزن بیمارستان بهشتی بعدشمارا۲۳۸۵ بگیر وصل میکنه نازایی سوال کن

ازاتفاق من چون مشکل ازشوهرم بود دکتر صالحی یه ازمایش ژنتیک اسپرم پیش همین دکترفرستادمون قبل میکرو تامطمئن بشه

دکتر صالحی شوهرم ازمایش کاریوتایپ،  dfi تانل، و یه ژنتیک که اگه بچمون پسر شد یه موقع مثل شوهرم ضعف اسمرم نداشته باشه همه فرستاد بعداجازه میکروداد که خداشکر همشون سالم بودن

جنین شما بلاست بازم جنین پسر داشتی اگه داشتی کاش دو تا انتقال میدادی شانست بیشتر میشد 

اره بلاست انتقال دادم

اخه از دوقلویی میترسم

دوتادیگه پسردادم انشاالله که به اینااحتیاج پیدانمیکنم

اره بلاست انتقال دادم اخه از دوقلویی میترسم دوتادیگه پسردادم انشاالله که به اینااحتیاج پیدانمیکنم

وای دلت میاد دوقلو عششششقن😍😍

نمیدونم یادم نیس ولی زنگ بزن بیمارستان بهشتی بعدشمارا۲۳۸۵ بگیر وصل میکنه نازایی سوال کن ازاتفاق من ...

دکترشوهرمن عباسی بود؟شما پیشش نرفتین؟

اگه بخوام برم بهشتی که باید احتمالا برم پیش صالحی ویزیت بشه چون شوهرم باید تسه بشه.همون مردادهم که دکترم گفت بهشتی تعطیله یه بچه های اینجا اونجا میکرو کرد

یا رب العالمین