2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
اخه ا تجاهم ۷زده بود دکتر خودم وشوهرمم گفتن حدود ۷میشه غیرازداروها .بهشتی ارزونتره ولی تومرداماه دکت ...

خوب بهشتی عزیزم دولتیه مشتاق خصوصی

والا به منم روزی که رفتم گفتند با تعیین جنسیت حدود۱۵میشه ولی من تاحالا انقده دادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی قرص ویتامین D3قبل پانکچر مصرف میکرده الان میتونه بخوره؟

دکتر من گفت  فقط پریناتال بخور که همه ویتامینهای لازم رو داره و فولیک اسید

اما من یکروز درمیون دارم d3 میخورم سرخود. نمی دونم درسته یا نه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
تست کرونا مرکز مشتاق دادین؟جوابش چقدرطول میکشه بیاد؟هزینه ش چقدره؟

بله مشتاق

اگه توسیکل باشی بهت میگه فرداش زنگ بزن بهت میگیم

آزمایش خونش هم همینطور فرداش میدن

خون۱۱۹تومن

پی سی آر یا همون حلق وبینی۳۰۰

خوب بهشتی عزیزم دولتیه مشتاق خصوصی والا به منم روزی که رفتم گفتند با تعیین جنسیت حدود۱۵میشه ولی من ...

برای شما قبل پانکچر تقویتی یا داروی خاصی دادن؟دکترمنهیچی نداد فقطگفت دوم پریود بیا سونو تاداروبدم

یا رب العالمین
برای شما قبل پانکچر تقویتی یا داروی خاصی دادن؟دکترمنهیچی نداد فقطگفت دوم پریود بیا سونو تاداروبدم

به منم هیچ تقویتی نداد روز دوم هم که رفتم هیچ تقویتی نداد همون امپولای گونال رو شروع کرد

دکتر من گفت  فقط پریناتال بخور که همه ویتامینهای لازم رو داره و فولیک اسید اما من یکروز درمیون ...

اگه ۱۰۰۰هست اشکال نداره گلم

من روزی یکی دکتر گفت بخور بااینکه ویتامین دی من توآزمایش خوب بود

شوهرتون هم تست داد؟دکتترم گفت هردوبار دوتاتون باید تست حلق بدین

شانس شوهر من واسه پانکچرم از مردا تست نمیگرفتند ولی دوستم هفته بعدش نوبت پانکچرش بود از هردو گرفتند

واسه انتقال هم که دیگه کاری به شوهرت ندارند فقط خودت دوتا تست رو میدی

مشتاق که هنوز به خاطر کرونا خداراشکر تعطیل نکرده