2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌‌شیاف‌آندومترین‌برای‌چی‌داده وهمین‌جورآمپول‌نوروبین تاحالا نشنیده‌بودم‌اینارو ..

والا منم نمیدونم آمپول نوروبین رو واسه چی داده سه روز یه بار باید بزنم .شیافت رو چون خودم بهش گفتم آمپول پروژسترون اذیت کننده اس جاش اینو داد روزی سه بار استفاده میکنم

بله عزیزم.یه پسرانتقال دادم

انشالله‌این‌دفعه‌مامان‌یه‌گل‌پسرنازمیشی

عزیزم‌نازایی‌داشتی‌انقدرزوداقدام‌کردی‌برابچه‌دوم؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
والا منم نمیدونم آمپول نوروبین رو واسه چی داده سه روز یه بار باید بزنم .شیافت رو چون خودم بهش گفتم آ ...

سلام عزیزم . ببخشید ریپلای کردم . انشالله ک خدا یه گل پسر ناز بهت بده . 

عزیزم میشه بگی کجا انجام دادی ؟ دکترتون کی بوده ؟ چند ماه طول کشید ک برات انتقال دادن ؟

بازم عذر میخوام خیلی پرسیدم میخوام انجام بدم

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشالله بگیره عزیزم  داروهات چیا بود؟؟

انشاالله امیدم به خداست 

استرادیول.

فرتیل سی ام

پنتوکسی فیلین

هپارین

فولات

کلسیم

ویتامین ای ودی

امگا

آمپول نوروبین

شیافت اندومترین

دوستان‌توروخداکمکم‌کنید

من‌‌۱۱‌پریودیم‌‌‌هیستروشدم‌

چسبندگی‌داشتم‌‌..دکترم‌استرادیول‌‌داده‌بود‌هرروزیدونه

وده‌تاداپستون‌.

داپستونوگفته‌بود‌۲هفته‌ی‌دیگ‌شروع‌کنم‌‌روزی‌یدونه‌بخورم

من‌باامروز۳روزه‌دارم‌میخورم

اماالان‌پریودشدم..

چرااینطوری‌شد..میترسم‌بازچسبندگی‌بگیرم

دکی‌گفته‌پریودشدم‌برم‌پیشش‌‌براانتقال

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
انشالله‌این‌دفعه‌مامان‌یه‌گل‌پسرنازمیشی عزیزم‌نازایی‌داشتی‌انقدرزوداقدام‌کردی‌برابچه‌دوم؟

دعام کن عزیزم میگن دعا درحق همدیگه زودترمیگیره

نه عزیزم .

درسته عاشق دخترم ولی خیلی عشق پسرم اگرخداهم صلاح بدونه پسرداشته باشم خیلی دلم میخاد مامان یه پسرهم باشم

بچه ها منم امروز 9روز انتقال بود بی بی گذاشتم منفی بود دیگه طاقت ندارم چقدر انتظار سخته ای خداا

چندتاجنین انتقال دادی عزیزم

چندروزه

انشاالله که چندروزه دیگه سوپرایز میشی

سلام عزیزم . ببخشید ریپلای کردم . انشالله ک خدا یه گل پسر ناز بهت بده .  عزیزم میشه بگی کجا ان ...

خواهش میکنم گلم

مرکز مشتاق اصفهان زیرنظر تیم پزشکی دکتر کلانتری

برج ۲شروع به دارو خوردن کردم برج۳تخمک کشی کردم وجنینام رو فریز کردند یه دونه برج۵انتقال دادم که منفی شد

یه دونه هم این ماه که انشاالله به حق علی اصغر امام حسین بارآخرم باشه