2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
اهان به سلامتی عزیزم ....ایشالامامان میشی ❤شما مشکل ژنتیکی داشتید که خواستید پی جی دی کنید؟هزینه پی ...

مرسی عزیزم ایشالا قسمت هممون ❤️

نه حتی ازمایش زنتیکم داده بودم نرمال بود همه چیز اما چون دلم میخواست فاکتورای سقط و کم کنم درخواست دادم خیالم راحت باشه . نمیدونم واقعیت همرو باهم حساب کرد😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم ...میدونی عزیزم بعضی جاهادارن ونمیدن با بعضی پزشکا کارمیکنن مثلا یه داروخونه بود ت ...

ای بابا حدس زده بودم اینجوریه! حالا من باخط اصفهان، کاشان هم میتونم تماس بگیرم. شاید شهر کوچیکتر راحتتر گیر بیاد... دو روز پیش یکی از بچهها گفت گونال ب کیفیت ربطی نداره و فقط روی تعداد اثر میزاره، شما اطلاعی دارید؟

اگه اینجوری باشه ک فکرکنم دکترزنان اصلا برام گونال تجویز نکنه. چون دفعه قبل داروهام یه دونه سینال اف و پنج تا هاش ام جی بود تعداد فولیکولا به قدری زیاد شد دکترم سونوی قبل از پانکچر گفت دیگه داروهاتو قطع کن و برام چند تا امپول تجویز کرد ک نصف فولیکولا جذب بشن و فقط ۲۵ تاشونو پانکچر کرد. 

مرسی نازنین جونم ممنون عزیزم. با تو دلیِ قشنگت همیشه برا من بچه های تاپیک دعا کن. انشالله همه مون خیلی زود نی نی دار بشیم. انشالله شما هم ادامه بارداریت راحت باشه👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان من بعد از پانکچر درد دارم الانم که سه روز گذشته کمتر شده اما همچنان شکمم انگار شیشست سفت هم شده و دردناک کلا دراز کشیدم ، البته اصلا مسکن استفاده نکردم . نمیدونم چطوری میخواد شنبه انتقال بده من که هنوز درد دارم! طبیعیه درد بعد از پانکچر؟؟

توکل به خدا ان شاء الله چیزی نمونده گلی رو به سلامتی بغلش کنی 😍 😍 😍 😍 

سلام عزیزم به من دکتر روزی ۳ تا متفورمین داده به نظرت برایه چیه گفت حتما باید بخوریش

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
دوستان من بعد از پانکچر درد دارم الانم که سه روز گذشته کمتر شده اما همچنان شکمم انگار شیشست سفت هم ش ...

آره عزیزم، منم تازگی پانکچر شدم، روزای اول بعد از پانکچر درد داشتم،طبیعیه،شاید هایپر شدی؟ 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آره عزیزم، منم تازگی پانکچر شدم، روزای اول بعد از پانکچر درد داشتم،طبیعیه،شاید هایپر شدی؟ 

نه اگه شده بودم شنبه انتقال نمیدادن ها؟ و اینکه ۱۳ تا تخمک داشتم هایپریا زیاد دارن 

نه اگه شده بودم شنبه انتقال نمیدادن ها؟ و اینکه ۱۳ تا تخمک داشتم هایپریا زیاد دارن 

اره هایپر شی انتقال نمیدن،انشاءالله به سلامتی انتقال بدی و بارداری شی گلم

من لوله هام هردو باز بود ولی خیلی درد داشت برام آستانه درد تو هرکسی متفاوته و من خیلی تو این مورد ضع ...

منم خیلی آستانه دردم پایینه

همش آماده بودم جیغ بزنم

شیاف گذاشته بودی؟

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
عزیزم منم که امروز ساعت۷انشاالله انتقال دارم ازاول قرص واژینال اندومترین داشتم به جای آمپول پروژسترو ...

به سلامتی گلم،انشاءالله به زودی بیای خبر خوش بارداریتو بهمون بدی  

اره هایپر شی انتقال نمیدن،انشاءالله به سلامتی انتقال بدی و بارداری شی گلم

مرسی عزیزم ❤️❤️پس عادیه درد نگران شدم گفتم اخه خیلی درد میکرد مردم قشنگ این دو روز تازه امروز صبح بهتر شدم

مرسی عزیزم ❤️❤️پس عادیه درد نگران شدم گفتم اخه خیلی درد میکرد مردم قشنگ این دو روز تازه امروز صبح به ...

قربونت، آره گرفتگی شکم طبیعیه، خم و راست نشو و استراحت کن گلم.

سلام مامان مهربون، خیلی ممنون از لطفتون  در چه زمینه ایی عزیزم؟ سلول های بنیادی هزاران هزار کا ...

سلام به روی ماهت عزیزم.....سلول بنیادی برای استفاده از ای وی اف..منظورم بود

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی