2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
عزیزم هممون در اثر یه غفلت کرونا گرفتیم😔😔😔😔 خدا کنه عوارض بدی نداشته باشه 

عزیزم‌انشالله‌که‌عوارضی‌نداره‌براتون

عین‌یه‌سرماخوردگیه‌ضعیف‌میگذره

آزمایش‌دادیدیاازعلایم‌میگید؟

میشه‌بگی‌غفلت‌‌توچی‌بوده‌‌براماهم‌‌تجربه‌بشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه عزیزم شنبه میرم ایشالا 😍

انشاالله شنبه میری همه چی عالیه  نی نی هم سالم سالمه 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤔🤔🤔🤔

من سوال پرسیدم چرا نظر ندادین؟ قهر میکنم میرم یه تاپیک دیگه ها 😂😂😂

دوستان به شوهر میخوام ویتامین و مکمل بدم،اولا اگر نظری دارین بگین که چی بدم بهتره

دوم اینکه چندتا از دوستان قبلا گفتن ویتامین ای،سی، دی، امگا و سلنیوم دادن شوهرشون، میشه بگین چند بار در روز یا چندبار در هفته باید بدم؟

نمیدونم این ماه که عقب افتاد میترسم به خاطره اینم بیوفته پریود بعدی به نظرت زودتر برم ؟خودش گفت جواب ...

میخای قبل پریودت برو اگه لازمه مشاوره بری زودتر از پریودتت بفرسته که عقب نیفته ایشالا

عزیزم کاش زودتر میدیدم پیامتو من تمام داروهای ای وی افو بردم دادم مطب دکتر گفتم کسی لازم داشت بدن به ...

وااای اگه بدونی چقد گشتیم کل شهرو حتی روستاهای اطرافم گشتیم.آخرش یه بسته واژیفم تاریخ گذشته پیدا کردیم دکترم گف چاره ای نیس همینو استفاده کن تاریخ گذشته خارجی بهتر از ایرانیاس

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خارجيشو من چند روز پيش داروخانه دكتر شفيعي  تو سعادت اباد خريدم داشت

من همدانم هر بستشو چقدخریدی؟

میفرستن شهرستان؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم من ۱۲روز استرادیول خارجی خوردم رفتم سونو ضخامتم ۸بود

عالیه که عزیزم انشاالله بزودی خبر بارداریتو بدی بهمون

من از داروخانه هیراد غرب گرفتم فک کنم ارش هم داشته باشه

من همدانم

عزیزم پاسا جون اینجا مثل شمابود مثل اینکه دکترش هورمون رشد زد براش 

نمیده دکترم گفتم بهش نمیدونم منتظره چیه

خوب شما كه اينقدر زود انتقال داري حتما هايپر نبودي  به من گفت بايد دو ماه صبر كني

اره من ۱۳ تا تخمک داشتم شما پلی کیستیکید؟ازونور خوبیه هایپر اینه تعداد تخمکا بالاس به درد و زمانش میارزه 😍

من امروز تهوع نداشتم فکر و خیال اومد سراغم    

اصلا نگران نباشید، منم مثل شما وقتی یکدفعه یه روز تهوعم قطع میشد نگران میشدم ولی واقعا این قضیه طبیعیه این شرایط ماها هست که ما رو حساس کرده نسبت به کوچکترین علایم و تغییر علایم

مبارکه به‌سلامتی‌انشالله دکتر‌شاکری‌دکترخوبییه دکترنوشین‌جون‌هم‌بود ۵روزبعدازپانچرانتقال‌داد مث ...

ایشالا عزیزم هممون نتیجه بگیریم ❤️❤️ شما هم پیامبران میاید؟