2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684465 پست
سلام تیارا جون بنظرم به بچه ت شیرخشک بده 6ماه بعد دوباره اقدام کن دوست من جراحه تو آمریکا بود 2ماهه ...

ان شالله عزیزم شما و همه دوستان منتظر زودی باردار میشن،،  دلم نمیاد از اولش شیرخشک بدم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من سیکل جدید رویان میرم. قبلا مشتاق با دکتر زهرا فتوحی بودم دکتر باتجربه و کاربلدیه بله انگار ...

دکترمن گفت همون روز دوم که رفتم سونو دارو مینویسه ولی چجوری بگردم زودی دارو پیداکنم

یا رب العالمین
ان شالله عزیزم شما و همه دوستان منتظر زودی باردار میشن،،  دلم نمیاد از اولش شیرخشک بدم   ...

تیارا جون سینه هات تغییر زیاد کرده اخه واسه من فقط یذره گنده شده همین 

پیش خودم میگم شیر ندارم من 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الان تماس گرفتم گفت نداریم معمولا هربار ک تموم میشه چهار پنج ماه طول میکشه، بیاریم

چقدر بد زیرنظرکدوم دکترشی..شاید ازدکترای خودشون نسخه ببرید بدن چون دیدم که واسه کسایی که ازبیرون میان میگن نداریم ولی مریضای خودشون روساپورت میکنند

سلام دوستان خوبید ؟چند روزه حس میکنم نافم و اطرافش درد میکنه طبیعیه ؟

سلام عزیزم خوبی؟ میگم شما جنین سه روزه انتقال داده بودین که خداروشکر مثبت شد؟ نظر دکترتون بود که سه روزه انتقال دادین یا بلاست نشدن؟ چند تا جنین انتقال دادین که یکیش گرفت؟؟ ببخش گلم سوالم زیاد شد🤦‍♀️

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ان شالله عزیزم، البته از نظر روحی خیلی خسته تر از یه آدم ۳۴ هستم،، ان شالله شما هم به حاجات دلتون بر ...

تیاراجان من همیشه مخالف یک بچه بودم.ولی خب شرایطم جوری شد که الان تو سن ۴۱ سالگی تازه باردار شدم.اگه دو قلو بود خوب میشد.ولی خب حتما صلاح نبوده.باز خوبه که شما برا دومی داری برنامه میریزی.من نمیدونم دیگه میتونم به دومی فکر کنم یا‌نه.البته جنین فریز دارم.اما سنم بالاس.

خدایا شکرت  
سلام عزیزم خوبی؟ میگم شما جنین سه روزه انتقال داده بودین که خداروشکر مثبت شد؟ نظر دکترتون بود که سه ...

سلام ممنون شما خوبی؟بله ۳روزه بود والا من اصلا نمیدونستم ۳ روزه یا بلاست چیه بعد انتقالم از اینجا فهمیدم ۳روزه بوده .مرکزی که میرم اصلا راجع به این چیزا نظر نمیپرسن فقط روز انتقال میگن چند تا جنین انتقال میدن 

سلام عزیزم یکم درد داشت دادم تست و بعدشم گلوم متورم شد مثل اینکه زخم شده بود هم بینی گرفتن هم گلو یک ...

شاید کسی که براتون گرفته مهارت نداشته. چون منم دادم هم گلو و هم بینی، اصلا اذیت نشدم.

چند روزی با آب نمک رقیق گلو و بینیت رو شستشو بده که ان شاالله مشکلی برات پیش نیاد

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....