2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045393 بازدید | 684464 پست
بعدش کارتون کنسل شد؟؟؟ 

نه.بهشون گفتم شوهرم ۱۰ روزه دندونش عفونت کرده.دیگه چیری نگفتن.

حالا من برا انتقال که میرفتم قبلش آزمایش دادم و سی آر پی بالا بود.بدون هیچ دلیلی.اونقد ناراحت و نگران شدم که نکنه انتقالم کنسل بشه.اونجا بهم گفتن باید با پزشکت حرف بزنیم.بعدش منو صدا کردن برا انتقال.انتقال دادن خداروشکر

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداوند رویای مادرشدنم رو به واقعیت تبدیل کرد اومدم دعاتون کنم که به آرزوتون برسید

عزیزم شما بودی دیروز اومدی تاپیک ما...برات دعا کردیم بار دار شدی؟بیا اون طرفم بگو بچه ها منتظرن☺☺☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نوشتم عزیزم 

دیدم عزیزم 😘من آسپرین و فولیک اسید امگا۳ ویتامین ای و پردنیزولون ال دی  روز ۲۱ پریودی هم دکاپیتیل

راستی شما از کدوم داروخانه داروهاتون رو میگیرین؟؟ من هر وقت خانوم دکتر بهم دارو میده به سختی دارو ها رو پیدا میکنم 

ماه بعد روز چندم پریودی گفته بری پیشش عزیزم؟

من کتاب ربکا فت رو خوندم  یه جایی تو این تاپیک خلاصه وار توضیح دادم  بهم درخواست دوستی ب ...

عزیزم منم درخواست دوستی دادم از کتابت برام بگو

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم شما بودی دیروز اومدی تاپیک ما...برات دعا کردیم بار دار شدی؟بیا اون طرفم بگو بچه ها منتظرن☺☺☺

سلام عزیزم کدوم طرف؟ 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
والا نمیدونم من از هفته یازده دیگه کلا قطع کردم چون پزشکم گفت خود خونریزی کردن خطرناکه ممکنه کیسه آب ...

مال من الان خونریزی نیست لکه بینی هستش امیدوارم که شدیدتر نشه. منظورم اینه هی خون رقیق میشه بعد غلیظ میشه برای جنین بد نیست؟ الان شما هفته چند هستین؟ چرا بهتون انوکسا دادن؟

واقعا؟خب بهتر عزیزم خودمم تمایلی ندارم برم راستش فقط بخاطر همون واکسن بود، ممنون که گفتی😙😙😙

خواهش میکنم🙏

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
یادم رفت بگم به منم سلنیوم داده فقط استرادیول خارجی گیر آوردم  البته من خودم ویتامین ای و فیش ...

وای هردفعه پستای شما رو میبینم گرسنم میشه دلم لوبیا پلو میخواد 😂😂😅 عجیباااا یعنی هر پستی که میزارید من دهنم اب میفته

سلام عزیزم کدوم طرف؟ 

تو تاپیک کیا ارزو دارن مامان شن....چن روز پیش اومدی....یادته؟الان از اونجا اسمتو صدا کردم☺