2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست
خیلی نمیخوام بترسونمت ولی  هیچ وقت یادم نمیره دردابی ک توی هایپری کشیدم فولیکول زیاد داشتم 24تخ ...

الهی عزیززززم 🌺

نتیجه هم گرفتین بعد ای همه سختی؟

خدایا خودت مواظبش باش
الهی عزیززززم 🌺 نتیجه هم گرفتین بعد ای همه سختی؟

ن دوتا انتقال منفی داشتم الان تو سیکل سومم ک الانم دکتر ایمنی ی سروم واسم نوشته ک اصلا پیدا نمیشه معلوم نیس سیکلم کنسل ش یا ن ☹️

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن دوتا انتقال منفی داشتم الان تو سیکل سومم ک الانم دکتر ایمنی ی سروم واسم نوشته ک اصلا پیدا نمیشه مع ...

حس میکنم کسایی که بار اول نتیجه میگیرن خیلی خوش شانسن 🙁

انشاالله این بار نتیجه بگیری گلم ❤️ ممنونم جوابمو دادین

خدایا خودت مواظبش باش
حس میکنم کسایی که بار اول نتیجه میگیرن خیلی خوش شانسن 🙁 انشاالله این بار نتیجه بگیری گلم ❤️ ممنونم ...

هر چی خواسته خداس همون میشه امیدت ب خدا باشه  

فداتشم انشاالله همچنین 

خواهش میکنم گلم💞

ببخشید خیلی اذیتتون میکنم با سوالام ولی شما اطلاعاتتون از من بهتره چون دکتر گفت تخمکات کیفیت ندارن م ...

اينوفوليك جايگزين اوابوست هستش چون هر دوشون تركيب اصلي شون myo inositol هستش كه خيلي براي كيفيت تخمك مهمه 

اينوفوليك كافيه و ديگه فوليك اسيد هم لازم نيست بخوري ، يه پاكت را بعد صبحانه بخور و يدونه بعد شام تو اب حل كن 

من خودم بار اول از ١٠ تخمك دو جنين دادم بار بعدي با اين مكمل ها ١١ تا جنين A دادم

منم ۲۵ تا بود دولا بودم 

خیلی بده من انگار 9حامله بودم  بیشتراز 20لیتراز شکمم ای کشیدن. یبارم ساکشن کردن برام با کلی جیغ آخرم فایده نداشت بدون بیهوشی شکمو سوراخ کردن درن گذاشتن ک 13روز براش بستری شدم تا کل آبش کم شد 

خیلی بده من انگار 9حامله بودم  بیشتراز 20لیتراز شکمم ای کشیدن. یبارم ساکشن کردن برام با کلی جیغ ...

انشالله با مامان شدنت تمام این مشکلات و سختی ها یادت بره😢😢

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
هر طرف گفتن ده تا یعنی بیست تا

ببينيد هايپر الزاما به معني اب اوردن شكم و بستري نيست معمولا كسي كه بالاي ١٥ تا تخمك بده را ميگن هايپر بخاطر اينكه سطح هورمون ها به هم مي ريزه و ميگن فرش انتقال نده وگرنه  من خيلي از دوستام ٣٠ تا تخمك دادن هيچ مشكلي هم براشون پيش نيومده 

نگران نباش 

ببينيد هايپر الزاما به معني اب اوردن شكم و بستري نيست معمولا كسي كه بالاي ١٥ تا تخمك بده را ميگن هاي ...

نمیدونستم 

ممنون که جوابمو دادی عزیزم ❤️❤️❤️

خدایا خودت مواظبش باش
آره گلم حتما 

زینبی جون سلام. امروز رفتم مرکز اولش که سریع گفت اهدایی بگیر. گفتم که چرا گفت تخمکات ضعیفه. من قبول نکردم چون سنم نسبتا پایینه۳۲ هستش قبول کرد. حالا ذخیرمم پارسال ۱.۸ بود. من نمیدونم چون یه بار پانکچر ۶ تا فولی و سه تا تخمک داشتم و ضعیف بودم باید اهدایی بگبرم؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
واااای عزیزم چه سخت😰 چندتا فولیکول داشتین؟

عزیزم یه چیزی بهت میگم نمی دونم ربط داره یا نه ولی خب تجربمو بهت میگم

من ۱۴ روز قبل تخمک کشی فقط پروتئین خوردم یعنی گوشت مرغ تخم مرغ ماهی تن ماهی و این چیزا

۴۳ تا تخمک داشتم.هایپر شدم ولی شکمم آب نیاورد بستری هم نشدم دردم زیاد نداشتم دو سه روزه سرپا شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍