وای سلام چقدر خوشال شدم از پیامت
آره واقعا اینجا خیلی خوبه، چون همدیکرو درک میکنیم عادت کردیم
عزیزم میدونم خیلی خیلی بهت سخت گذشته وقتی خودمو جات میزارم قلبم تیر میکشه
پروانه جون من مثل خودتم خیلی بچه رو زندگیمو رفتارم تاثیر گذاشته. نه فقط این مسیله، کلا آدم تک بعدی ای هستم اخلاقم اینجوریه ک یه کارو انجام بدم بعد برم دنبال کار بعدی وهمزمان نمیتونم ب چندتا مسئله با هم فکر کنم.. این خیلی بده از زندگی موندم و چسبیدم ب بچه... چقدر خوبه ک روی خودت کار کردی یه مدت از میکرو دور باش شاید بازم دلت خواست انجام بدی شایدم دیگه تصمیمت قطعی باشه و دلت نخاد... خلاصه اینکه همیشه میگن توی حال زندگی کن، الان حست اینجوریه با تصمیمی ک گرفتی خوشال باش. من کوچیکتر از اینم ک بخام حرفی بزنم ولی ب این رسیدم ک حس درونمون خیلی کارا میتونه در حقمون انجام بده. با خدای درونت همیشه حرف بزن و ازش بخواه کمکت کنه. اگه باور کنی در جسمت خدایی هست ک هدایت کننده ست ب بهترین سمت هدایتت میکنه، بهت آرامش میده و برات میسازه.
منم فعلا ب میکرو فکر میکنم و بخاطر اینکه تو این مسیرم امیدوار و باانگیزه ام. بخدا درست میگی اگه ما بچه نداریم چیزای دیگه داریم.. همینکه فرصت زندگی کردن داریم. خودت ک بهتر میدونی تو این روزا خیلی ها با وجود اینکه جوان بودن و بچه داشتن بخاطر کرونا دیگه نیستن.
انشالله زندگیت پر از نور و برکت باشه و یه جایی یه وقتی ک انتظارشو نداری با خبر خوب غافلگیربشی.