2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
اره عزیزم موبایلش دارم برات میفرستم یه پسر جوونیه خیلیییی معطلی داره یکم آدم دورسرمیگردونه میخواد بب ...

ممنونم عزبرم ☺تهران گلم....شما کجایید؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم هرطرفش سه تا میزاشتن ایشونم دوبار به فاصله دوهفته

متوجه نشدم عزبزم خودتون گزاشتین یا همسرتون،؟منظورم رو قسمت تخمدان و رحم گذاشتین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام دوستای گلم .بعد از استفاده از قرص استرادیول در دوم پریودی ،،چندم انتقال صورت میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟

انتقال شهر یزد هست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنونم عزبرم ☺تهران گلم....شما کجایید؟

اصفهان‌

خب شما که دکتر خیراندیش دارید دیگه حرف نداره اون

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
سلام عزیزم خوبی‌؟ 😍 😍 😍 😍 مامان شدنت مبارک باشه  نه گلم سقط کجا بود  فعلا انوکسا نزن ...

زینبی جان لطفاً جواب منم بدین .من از روز دوم پری قرص استرادیول مصرف میکنم.یکبار قبلاً منفی شدم.دکترمو عوض کردم بهم گفتن قرص استرادیول مصرف کنم.میشه بگین چندم باید برم واسه انتقال؟کی باید یزد باشم؟ممنون واقعا 😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اصفهان‌ خب شما که دکتر خیراندیش دارید دیگه حرف نداره اون

خیر اندیش که خودش نمیبینه میده به شاگرداش....رفتم بی فایده بود.....رلزیانه و تخم هویچ و پنج انگشت داد که فایده نداشت

عزیزم یادته چند روز پیش ازتون پرسیدم روز پانکچر، اگه نمونه خوب نبود میشه تسه کرد یا نه.. اتفاقا دکتر ...

نگران نباش ماهم همراه نداشتیم از رویان پرسیدم گفتن نیاز نیست.اول من رو برای پانکچر بردن بعد همسرم کارهای ترخیص من رو انجام داده بود و رفته بود برای تسه.توریکاوری بعد از پانکچر بهم گفتن برم طبقه ی  بالا همسرم هم عملش انجام شده رفتم وباهم کارهای ترخیص رو تکمیل کردیم و اومدیم بیرون.به همسر من روز بعد از عمل محل کارش مرخصی ندادن و مجبور شدیم برگردیم شهرستان و دکتر اجازه رانندگی هم نداد ماشین رو همون کوچه های رویان پارک کردیم و با تاکسی برگشتیم خونمون .همسرم حالش خوب بود ومشکلی نداشت ولی من چون هایپر شده بودم  مردمو زنده شدم تا رسیدیم ۴ساعت تو راه بودیم وقتی رسیدیم سریع شیاف زدم تا آروم گرفتم چه روزهای بدی بود خداکنه هیچ کس این روزهارو تجربه نکنه.😔😔😔😔

بچه ها خدا من رو لایق مادر بودن ندونست. منفی شد آزمایشم...

متاسفم...برای ارامشت برات  صلوات میفرستم  گلم

دوبار به فاصله دوهفته هر طرفم دوتا قبلشم بادکش کردن،۴۰ سالمه،البته همسرم گهگاه معجونم خودن و براشون ...

عزبزم راست میگی؟یعنی رو تخمدونات گزاشتی؟چن دقیقه موند؟

[QUOTE=160211270]متاسفم...برای ارامشت برات  صلوات میفرستم  گلم[/QUOTEدرخواست دوستیمون قبول کنید تاشماره با یه سری توضیحات بهتون بدم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
[QUOTE=160211270]متاسفم...برای ارامشت برات  صلوات میفرستم  گلم[/QUOTEدرخواست دوستیمون قبول ...

چشم گلم حتما ....ممنونم