2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045236 بازدید | 684439 پست
عزیزم منم همسرم تعدادش فوق العاده پایینه... یک میلیون. هیشکی تو این تاپیک شرایطش مثه ما نبوده... الا ...

منم شرایط همسرم خیلی بده ماه بعدم پانکچر دارم برام دعا کنید🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جون من همیشه ۵روزبعد از قرص ال دی پریود میشدم ولی امروز دومین روزه قرصمو قطع کردم از دیرو ...

خودتو اذیت نکن من مرکز ابن سینا میرم گفتن تا ۴پری میتونی بیای سیکل رو شروع کنی ریلکس باش هر چی قسمت بشه همونه قطره پری حساب نمیشه🤗😁

واقعا ایران از نظر پزشکی و سطح سواد دکترها عالی هستش منتها اینجا دارو و تجهیزات پزشکی نیست. من آلمان ...

عزیزم دکتر زرنانی نظرش راجب شما چی بود بلخره ؟ تمام ازمایشات ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ گرفت ازتون ؟ از من گرفت گفت همش سالمه التهاب رحم داری

عزیزم دکتر زرنانی نظرش راجب شما چی بود بلخره ؟ تمام ازمایشات ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ گرفت ازتون ...

به منم هم گفت که همش سالمه و لاپارسکوپی کن که از نظر داخل رحم بررسی بشی. شما رو هم آزمایشگاه سعادت آباد فرستاد؟

سلام دوستان من و بهاره جان فردا آزمایش داریم لطفا برامون دعا کنید.

خدا دلتون تو اولین روز ماه ربیع شاد کنه🙏🙏🙏🙏🙏🙏😁😁😘😘

مرسی عزیزم 😘😘الان از کجا بفهمم کدومش درسته اصلا میترسم دوتاشم اشتباه باشه اخه دو آزمایشگاه مختلف ر ...

ببین گلم مراکز ناباروری دقیق هست مثل آزمایش اسپرم 

اگر میخوای ببینی کدوم درست هست باید با سونو روز دوم _ سوم پریودی سنجیده بشه

@زینبی_بابا     ببخشیدگلم امروز مدام مزاحمت میشم من امروزظهر درحد یک ساعت دل درد کمردردش ...

عزیزم هر وقت هر سوالی داری بپرس 😍 😍 😍 😍 

نگران دردت نباش عزیزم، خصوصا اگر با استراحت رفع بشه 

منم زیاد داشتم

در مورد خون تو ادرار منم تا زمانی که آسپرين داشتم همراهم بود 

شما هم شاید آسپرين یا انوکسا داری؟ 

آزمایش کاریوتایپ دادم  تو کروموزوم ۱ یک نسخش بلند تره(1qh+)که دکتر ژنتیک گفت چیز مهمی نیست و م ...

آهان پس با جنین شناس هم در این رابطه صحبت کن اگر اونم گفت مهم نیست باید سیکل بعدی داروهای تحریک تخمدان متفاوت بهت بدن

سلام امروز خیلی یهویی سرگیجه شدید گرفتم ب حدی ک ب زور چشامو باز میکردم و حرف میزدم بنظرتون از داروها ...

سلام عزیزم، اشکالی نداره گلم، به خاطر بارداری هست بدنت داره پیام میده که خون بیشتری تولید بشه 

حتی گاهی انگار سر آدم سبک میشه و حس ضعف و بقیه حس های عجیب و غریب