2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست

سلام دوستان میشه جوابم بدین .باد کش گرم رحم میشه ۱۴روز قبل انتقال انجام داد؟؟؟؟یا نه. آخه شنیدم ماه قبل انتقال باید انجام بشه بعدش باعت سقط میشه😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یه سوال دارم عزیزم. هفت هفته به حساب خودت بودی که رفتی سونو یا قبلش سونو رفته بودی و بر اساس اون هفت ...

آره عزیزم رفتم تو۵هفته که ساک وفتال پل دیده شد تو۷هفته هم قلبشون الهی شکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا ناراحتی عزیزم ما باید برایه رسیدن به چیزی که میخوایم تلاشمونو بکنیم ولی بعضی وقتهابرنامه هامون س ...

سه تابچه ام دخترن البته دوتادختردارم الان سومی روناخاسته باردارشدم ووقتی شوهرم فهمیدکه دختره مجبورم کردسقط بشه سه ماه هست سقطش کردم ولی همیشه میگم سه تابچه دارم داغ بچه ام موندتودلم سزارین زایمان کردم خودم سزاختیاری کردم خیلی سختمه خیلی ازلحاظ روحی بهم ریختم بعدازسقط دخترم دکترهم یه جوری رفتارمیکردانگارمن دوست دارم پسربیارم نمیدونن من چه چیزای ازطرف خانواده شوهرم وخودشوهرم کشیدم سردخترشدن بچه هام

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
سه تابچه ام دخترن البته دوتادختردارم الان سومی روناخاسته باردارشدم ووقتی شوهرم فهمیدکه دختره مجبورم ...

منم دو تا دختر دارم از خانواده ی شوشو که هیچ من با اینکه سزارین بودم مادر خودم سه روز موند پیشم چون دختر بود ولی برایه خواهرم پسر بود طبیعی هم اوردده روز فرقمون بود تا چهلمش تنهاش نذاشت به نظرم داغ عزیزانه ادم خیلی سخت تره از اون روز تصمیم گرفتم اگه ده بارم انجام بدم باید بشه ریسک نمیکنم خدایی من شوهرم مخالفه میگه بزار پسرشد شد نشدم خودتو اذیت نکن ببند لوله هاتو ولی منم فشاره اطرافیان رومه مخصوصا که فقط تو خانوادهی خودمون وشوشو فقط من دختر دارم واقعا درکت میکنم چی میگی ولی واقعا براشون متاسفم 

امیدوارم خدا هرچه زودتر دامنتو با گل پسرت سبز کن در ظمن از الان به شوشوت معجون وچایی دارچینو زنجفیل زیاد بده بخوره ازمایش داده شوهرت ؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
فقط سینه درد دارم و هر از گاهی درد پریودی. حس خیسی هم میکنم که فکر میکنم پری شدم ولی وقتی چک میکنم ...

من درد سینه ندارم فقط سینم خیلی سنگینه حس میکنم ۱۰۰ کیلو شده😢درد پری تا دیروز خیلی داشتم امروز ندارم خیلی کمه

منم فردا آزمایش میدم ان شاالله جفتمون مثبتیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کاش بی بی چک خریده بودم دیروز. تا فردا برسه دل تو دلم نیست😥

من بی بی چک دارم ولی نمیزنم چون دیروز منفی بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم دو تا دختر دارم از خانواده ی شوشو که هیچ من با اینکه سزارین بودم مادر خودم سه روز موند پیشم چون ...

ازمایش دکترنصرجنین شناس که برای تعین جنسیت رفته بوریم یکی اسپرم نوشته بودروزچهارشنبه مرکزمشتاق دادشوهرم دکترزنان براخودم چکاپ وازمایش نوشته بوداوناروهم انجام دادم ۳۰جواب ازمایش خودم میادگفتم هم ازمایش خودم هم شوهرموباهم ببرم پیش دکترتواین اوضاع کورناشوهرم اصلاگوش نمیکنه خوراکش لبنیات هست اصلانمیتونم معجون واین جیزاروبهش بدم همکاری نمیکنه خودمون گاوداری وگوسفندایناداریم فقط لبنیات مصرف میکنه درحدزیادمن سومین روناخاسته باردارشدم اصلانفهمیدم چطورسدباردارشدم وگرنه دیگه نمیخاستم ریسک کنم که داغشم موندتودلم خودم خیلی میترسم که تخمکای خوب نداشته باشم چیکارکنم ؟میترسم همشون پوچ بشه

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

سلام دوستان من و بهاره جان فردا آزمایش داریم لطفا برامون دعا کنید.

ازمایش دکترنصرجنین شناس که برای تعین جنسیت رفته بوریم یکی اسپرم نوشته بودروزچهارشنبه مرکزمشتاق دادشو ...

ببین عزیزم من انقدر تو مخش خوندم وراجب پسر باهاش حرف زدم راضی شده وشکر میخوره تو هم با سیاست باهاش حرف بزن چون پسر شدن با اونه واصلا نباید لبنیات بخوره اگرم میخوره مثلا دوغو باید با نعنا بخوره که سردیشو بگیره ماستو با موسیر بخوره اگرم میخوره بعدش بهش حتما خرمابده برنجو با زعفرو اینا برایه تخمک های خودتم خوبه من الان برایه کیفیت تخمکم اوابوست خیلی خوبه که پیدا نمیشه فرتیل اید بانوان میخورم ویتامین ای ۴۰۰وامگا۳رویکروز در میون کوکیوتن روزی یکی با فولیک اسید معجونم میخورم ویتامین سی وملاتونین هم هر شب که میگن باید از چند ماه قبل بخوری ویتامین ب ۱۲هم امپولشو هفته ای یک بار میزنم ب۶هم روزی یکی اینا برایه کیفیت تخمکت خوبه اگه مشکلی نداری درخواست دوستیمو قبول کن باهم در ارتباط باشیم

ان شاالله که خیره

ان شاالله من که خیلی ناامیدم.

ولی ان شاالله جفتمون مثبتیم

شما بار اولت بود؟

ازمایش دکترنصرجنین شناس که برای تعین جنسیت رفته بوریم یکی اسپرم نوشته بودروزچهارشنبه مرکزمشتاق دادشو ...

در ظمن یادم رفت برایه تنبلی تخمداوم روزی سه تا متفورمین میخورم