2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
والله تا حرف تعیین جنسیت میشه کلا انگار روش انتقال عوض میشه  انشالله همه چی برات خوب باشه  ...

انشاالله واسه شما هم انشاالله درست میشه نگران نباش

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیز دلم بابت لکه بینی خیالت راحت همه ما که ای وی اف شدیم طبیعه که لکه داشته باشیم. مخصوص که ما دوقل ...

ترلا جون عزیزم دوقلو داری؟ خیلی بامزه اس خدا حفظشون کنه. 

منم دوباره تو سیکل انتقالم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشحالم برات عریزم...مشکلت چی بوده و چه دارو گیاهی خوردی؟

فدات عزیزم ایشالا قسمت همه منتظرا،والا دکتر میگفت هر دو سالمین ولی نمیشدیم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عزیزم میشه بدونم دارو گیاهی چی خوردی بعد مشکلتون چی بود؟

ما مشکلی نداشتیم و بی دلیل نمیشدیم ،داروها پنج انگشت،عرق بومادران تخم هویچ،رازیانه،عسل و سیاه دونه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
اگر باشه بهت میگن  اما برای سیکل بعد به نظرم آزمایش کاریوتایپ بده و پروتکل تحریک تخمدان هم بای ...

سلام زینبی جون من همیشه ۵روزبعد از قرص ال دی پریود میشدم ولی امروز دومین روزه قرصمو قطع کردم از دیروز یه ۵ قطره خون اومد ودیگه خبری نیست به نظرت اون پریودی حساب میشه خودمم نمیدونم چرا این جوری شدم دکتر گفت دوم وسوم پرید بیا الان موندم کی میشه دومم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بسلامتی عزیزم‌مبارک باشه به امید خدا که نی نی صحیح و سالم بغل بگیری😍

فدات گلی جون مرسی همچنین شما

خیلی خوب یادمه عزیزم  چقدر بهت میگفتم شما طبیعی مامان میشی ولی اصرار میکردی که میخوای بیای تو ...

فدات عزیزم منم شمارو یادمه😘😘😘ایشالا دامن همه منتظرا سبزشه،نینی شمام سلامت باشه

بچه ها منم ی روزایی تاپیک شما رو هر روز نگا میکردم بعد ۵ سال دکتر رفتن و یبار iui ناموفق دیگ خسته شد ...

بسلامتی گل قشنگم

منم ده ساله منتظرم و کلی دوا درمون کردم

چ داروگیاهیی استفاده کردی ب منم بگو 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
دوتا آزمایش رو یه مرکز انجام دادی عزیزم ؟بعد از آزمایش اول دارویی چیزی مصرف نکردی ؟منم همینطور شدم و ...

دوتا آزمایشگاه مختلف عزیزم

نه دارویی مصرف نکردم

خب الان کدوم آزمایشگاه درسته عزیزم؟

سلام عزیزم شما دفعات قبلم با دکتر عابدی آی وی اف کردید منم دکترم ایشون هستن یه بار منفی شدم حالا ان ...

حتما ازمایش های ایمنی و انعقادی انجام بگو بنویسه برات بعد انتقال بده جوابش هم ۲۰ روز طول میکشه بیاد بگو زود بنویسه والا من دوسش داشتم تا چند سال پیش خیلب خوب بود الان سرش شلوغ شده زیاد احساس میکنم اهمیت نمیده من ک بعد دومین انتقال منفی پیشش نرفتم تازه خراش رحم پی ار پی سرم ای وی ای جی هم زده بودم برا انتقال دوم البته خودم همرو خواستم اونم نه نکفت ولی دکتر زرنانی گفت چون رحمت التهاب داشته این کارا اثر معکوس داشته و اصلا خوب نبوده برات