2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
وااای مرسی که روحیه میدین من چون یه سقط داشتم دفعه ی قبل و همش تو اون لک بینی داشتم همش میترسم

منم دوتا سقط داشتم قبلا لکه بینی بود ..اصلا نترس فقط استراحت کن .هیچی نمیشه به امید خدا

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاهش میکنم عزیزم.فک کنم اثرش کمتر بشه.به نظرم خود ژل رویال رو از عسل فروشی ها بگیرین بهتره.بدین شوهر ...

باشه فدات شم....ممنون از راهنماییت

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

من چون مینورم دکترم ویتامین رو شروع کرده برام به نظرتون زود نبود ؟ الان سیزده هفته و سه روز طبق سونوی ان تی . البته چون زیاد احساس خستگی داشتم گفت بخوری بهتره . و اینکه تو ویتامینی که بهم داده فولیک اسید داره حالا باز باید فولیک اسید و جدا بخورم یا نیازی نیست ؟ 

@زینبی_بابا    

زینبی جون کارم از این چیزا گذشته.کلا عفونت کرده.فعلا دارم آنتی بیوتیک میخورم اگه خوب نشد هفته بعد با ...

ای وای. الهی😢😢😢 گناه داری چه قدر 

خوب کاری کردی عزیزم، امیدوارم دیگه اذیت نشی، فکر کنم انوکسا یا هپارین هم فعلا ندن بهت چون لک داری😖😖😖😖 یادم به خودم افتاد

ان شاالله به سلامتی این روزا هم میگذرن

بچه هاجون من دوتا مشکل پیدا کردم: ۱. درد سینه ام واقعا اذیتم میکنه نمیدونم باهاش چه کنم. این به خاط ...

عزیزم به نظر میاد استرس شدید داری، منم پرولاپس میترال دارم و هر وقت تحت فشار شدید میرم این جوری میشم

کاش لیست داروهات رو هم بگی عزیزم؟ 

سلام عزیزم . شما چند هفته ای الان ؟ چه داروهایی استفاده میکنی ؟ خونریزی و لکه بینی هم داشتید ؟ هماتو ...

سیزده هفته عزیزم..من داروهام زیاده😅آمپول هاش سی جی رو همزمان دارم.ای وی ای جی..اسپرین.انوکساپارین.متفورمین و استرادیول .فولیک اسید و ویتامین دی..

آره هم خون هم لک داشتم .هماتومم داشتم .یه بارداری با کلی دردسر،دارم😂

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم سوپ شیر چیا داره ؟و کودک ۸ماهه میتونه بخوره🌷🌷🌷

ببین همون سوپ عادی هست فقط داخلش شیر میریزی 

در واقع تو تمام سوپها میشه شیر ریخت 

که من پسرم حساسیت داره مجبورم شیر خشک بریزم، شیر خودم هم دلم نمیاد بریزم چون خیلی کم غذاست و رسما یکی دو قاشق مربا خوری تو با اشتها ترین حالت نمیخوره 

سیزده هفته عزیزم..من داروهام زیاده😅آمپول هاش سی جی رو همزمان دارم.ای وی ای جی..اسپرین.انوکساپارین.م ...

عزیزم منم توی هفته هشتم هستم اول هفته هفتم خونریزی شدید داشتم بعد لکه بینی که با امپول و شیاف کنترل شد از دیروز هم خداروشکر قطع شد و دارم انوکسا میزنم ولی اسپرین هنوز شروع نکردم می ترسم دوباره بخورم خونریزی کنم. شما که تجربه لکه بینی دارین هر دو را با هم شروع کردین؟

از صبح هم که بیدار شدم زیر شکمم یه حالت اسپاسم و گرفتگی شدید داره طوری که خوب صاف نمی تونم وایسم مثل اینکه ورزش بکنی و بعدش ماهیچه درد بشی گاهی هم بدجوری تیر میکشه خطرناک نیست؟

این دیگه چی بود امروز پیداش شد. به خدا هر روز یه چیزی پیش میاد که استرس میگیرم چون تجربه سقط هم داشتم خیلی می ترسم 

سیزده هفته عزیزم..من داروهام زیاده😅آمپول هاش سی جی رو همزمان دارم.ای وی ای جی..اسپرین.انوکساپارین.م ...

انشالا که سالم باشید هر دوتاتون . متاسفانه بارداری امثال ما این داستان هارو داره . این همه دارو برای چی ؟ استرادیول رو قطع نکرد براتون ؟ اندازه هماتوم چقدر بود و چقدر طول کشید تا برطرف بشه ؟ تو زمان خونریزی و لکه بینی انوکسارو قطع نکردن براتون ؟

قطع شد دیگه من یکشنبه نوبت سونو دارم بببینم چی میگن  این ماه متاسفانه مجبور به استفاده قرص ضد ...

یعنی چرا نشه دلیلش چیه 

انشاالله میشه این ماه نشد ماه آینده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏