2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
اره عزیزم.روز ۱۲ بتا۱۳۶۰شد

وای خدا قربون خدا برم ...انشاله به سلامت بگذرون بارداریتو...قلبشون رو شنیدی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا قربون خدا برم ...انشاله به سلامت بگذرون بارداریتو...قلبشون رو شنیدی؟

قربونت برم.نه هنوز.انشاله این هفته میرم دعا کنین.لک بینی دارم همش استرس میگیرم و خودم خودم اروم میکنم😂

واسه همه انجام میدن ولی به نظرم شماdfi رو نرمال کنین بتا افت نمیکنه.دکترعابدی دکتر صارم بودمیگفت dfi ...

جدی میگی؟خوب چطوری dfi رو درست کنیم؟با ویتامین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
کجا تست دادین؟شوهرتون هم باید تست بده؟

تو کیلینیک مشتاق اصفهان تست دادم شوهرم وقتی قرار بود جنین تشکیل بشه تست واد الان دیگ ن

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
يعني بعد از انتقال چند ساعت بدون حركت خوابيديد؟ 

عزیزم بنظرم این خوابیدن بعد از انتقال زیاد هم تاثیر نداره.خدا باید بخواد.من دفعه اول و دوم انتقالم که منفی شدم دقیقا تا آخرین لحظه که دیگه نرخص میشدیم میخوابیدم و از جام بلند نشدم .حتی تکون نمیخوردم ولی دفعه سوم ببخشید ربع ساعت بعد انتقال مثانم داشت منفجر میشد با اینکه موقع انتقال مثانم خالی بود.دیگه پاشدم رفتم سرویس بهداشتی اونم ایرانی.شکر خدا مثبت شدم. پس باور کن خدا باید بخواد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
قربونت برم.نه هنوز.انشاله این هفته میرم دعا کنین.لک بینی دارم همش استرس میگیرم و خودم خودم اروم میکن ...

عیب نداره ...انشاله که میشنوی عزیزم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ژل رويال شركت پونيك دارو ، اينترنتي ميشه خريد 

ممنونم عزیزم اخه الان بخرم تو دو هفته استفاده میتونه تاثیر گذار باشه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام به نظرتون احتمال مثبت کاذب بودن مدیکور چقدره؟

صبر کن عزیزم پریود نشدی برو ازمایش

فرقی نمیکنه.ویتامین سی دار ها و کلم ها مخصوصا کلم بروکلی خیلی خوبه

همسر من از این قرص های  جوشان ویتامین سی خیلی استفاده میکنه ولی کلم بروکلی رو نمیدونستم حتما میخریم تو این چند روز بخوره ممنون از اینکه جواب دادی انشالله که نینی های خوشگلت سالم بیان بغلت 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن