2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
😅😅😅چ سخت گیری ها

☺☺☺اره به خدا ...شما راحت بودین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من روز دوم انتقال همش یدونه جنین برام تشکیل شد اینجا کسی بوده با یدونه باردار شده باشه خیلی ن ...

نگران نباش عزیزم ،من یه بار داخل مرکز اصفهان خانمی رو دیدم که با یه جنین دوقلو باردار شده بود ،انشالله که شما هم مامانی ،فقط استرس رو از خودت دور کن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم الان بارداری؟

فدات شم تیکرم مال قانون جذبه ☺اما ایشالله که باردارم....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
يعني بعد از انتقال چند ساعت بدون حركت خوابيديد؟ 

من ۳ ساعت خوابیدم البته حرف دوستمونم درسته اول و اخرش خدا باید بخواد اینا فقط تجربه های شخصی هر کدومم از ماست که شاید اصلا تاثیری نداشته باشه تو مثبت و منفی شدن

آره عزیزم دوشنبه میرم پیش دکترم اگه کیستم دفع شده باشه ان شاالله شروع میکنم  اگه انتقال فرش با ...

پروژسترون را بعد از پانكچر ميدن ٣ تا ٥ تا كه پريود بشيم و بعد از انتقال براي لانه گزيني ميدن 

بعد یچیز دیگه لکه بینی یا حالتی چیزی داشتی

نه من اصلا لک لانه گزینی ندیدم با این که همش منتظر بودم ولی خبری نشد فقط درد پریود بود و درد سینه که دفعه های قبلم همینا بود اصلا انتقال دادی ذهنتو درگیر علائم نکن 

من اینبار سومین انتقالمه خودم pcoتنبلی تخمدان شوهرمم ضعیفه

منم pcoهستم و لوله هامم برداشتم شوهرمم واریکوسل داشت همل کرد ولی اون  مشکلش حل شد خداروشکر فقط خودم روز به روز وضعیتم بدتر شد

انشاالله میکرو کردین؟انتقال دادید؟با dfi32?

اره حامله شدم ....بعد افت بتا داشتم....

الان درچه مرحله هستید؟ انشاالله بزودی زود مامان بشی  کاش دی آف ای بیاد زیر ۲۵ یا ۳۰بعد وارد س ...

ا ه فدات شم فعلا که شوهرم از کرونا خیلی میترسه...نمیزاره برم....منتظرم ببینم چی میشه...فدات شم ایسالله شما هم بزودی مامان میشی...ایشالله که راضی بشه...شما چطور؟میکرو کردی؟