2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
ای جان برای شما هم دوقلو هست؟ خدا حفظشون کنه.  من الان ۸ هفته هستم و توی هفته هفتم خونریزی کرد ...

اره عزیزم فدات شم.والا دکترمن گفت اگه خونریزی کردی انوکسا رو هم قطع کن.به نظرم حرف دکترت رو گوش کن.فقط به نظرم امپول پروژسترون رو اصلا قطع نکن حتی شده یه روز درمیون.دوست من روز۵ انتقال خونریزی کرد و ناراحت بود پریودشده ولی مثبت شد.کلا خاصیت میکرو خونریزی و لک بینی هست حتی تو کتابها نوشته.نگران نباش.سقط هم‌به این اسونی نیست.جنین محکم چسبیده به رحم.خونریزی فقط از اطراف جنین رد میشه نگران نباش.

اره عزیزم فدات شم.والا دکترمن گفت اگه خونریزی کردی انوکسا رو هم قطع کن.به نظرم حرف دکترت رو گوش کن.ف ...

به سلامتی خدا نگهدارتون باشه. به منم مثل شما گفتن حالا ۱۰ روز دیگه وقت دارم باز دقیق ازش می پرسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست جونیا خداروهزااااار مرتبه شکر انگار کم کم همه دارن مامان میشن ایشالا نی نی هاتونو سالم ب ...

عزیزم شماچرا اینقدر سخت میگیرین؟برا خیلیا درمان میشه شما هنوز هیچ کاری نکرده ناامید شدین.هنوز اون داروهایی که مااستفاده کردیم و باژل رویال ۵۰روز استفاده کنین ببینین چی میشه.شوهردوستم که dfi پایین نمیومد تسه کرد و جنین تشکیل شده شماهیچ کاری نمیکنین و غصه میخورین😐تو روحیه تون تاثیر میذاره.خدارو چه دیدی خیلی راحت درمان شدین

به سلامتی خدا نگهدارتون باشه. به منم مثل شما گفتن حالا ۱۰ روز دیگه وقت دارم باز دقیق ازش می پرسم

سلامت باشین.دقت کنین اکثرا لک و خونریزی داشتن.پس نگران نباش.اون استرسها رو جنین اثرمیکنه.اروم باش و خیلی عادی رفتار کن با این قضیه.دکترمن شماره شو داده کل سوالامو تو واتساپ میپرسم

سلامت باشین.دقت کنین اکثرا لک و خونریزی داشتن.پس نگران نباش.اون استرسها رو جنین اثرمیکنه.اروم باش و ...

چقدر خوب ایجوری حس آرامش‌ داری. منم سعی میکنم استرس نداشته باشم البته اگه بتونم 😉😉😉

الان بهتر شدم.نمی دونم والا  به شوهرم گفتم بیبی بخر گفت دیگه نمی خرم منم گفتم اینقد میزنم مثبت ...

بعضی بیبی چکا حساسیتشون کمه من روژان گذاشتم منفی بود ولی مدیکور زیر ۲دیقه مثبت شد ..ناامید بودم از ازمایشگاهی چن بار پرسیدم مطططمعنی مثبتم؟؟از اخر گف خانوم ناراحتی ک مثبتی ...حتی دیروز صبح ی بیبی abonگذاشتم بزووور هاله ش مشخص شد 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم من ۱۰ مهر انتقال داشتم موعد پریودمم ۲۰ شهریور بوده روز ۱۳ ازمایشم مثبت شده بنظرت الان چنوقتمه تقریبا؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام خانم ها  من امروز رفتم مركز وارد سيكل پانكچر شدم  ولي بهم فقط دوتا آمپول داد دكتر&n ...

سلام عزیزم، شاید دکترت فعلا دو تا لازم دونسته چون میگی داروت هم خارجی هست و بقیه روزای سیکل به داروهات اضافه شه، من از روز دوم پریود روزی دوتا سینال اف که ایرانی هست زدم تا روز 13، روز14و15سینال اف قطع و هاش ام جی رو زدم در کنار اینها آمپول مهار تخمک ها یعنی اورگالوتران هم تا امروز که روز 16 هست زدم، انشاءالله فردا آمپول آزادسازی می زنم و یک شنبه عمل میشم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام نه عزیزم انشاالله هفته دیگه سیکلم لانگ بود ال دی دادن از روز ۵ خوردم تا ۲۱ روز از روز ۲۰ پری ...

زیزی جون من اون هفته پانکچر کردم که انشالله دوماه دیگه برم برا انتقال

کی باید بهشون بگم برام هچینگ کنن؟

واینکه امکان داره تو پروسه هچینگ جنین از بین بره؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

سلام من امروز انتقال داشتم از 5تا تخمک که داشتم فقط یه جنین تشکیل شد و همون امروز صبح انتقال دادم خیلی ناراحتم میدونم یه جنین شانس مثبت شدنم خیلی کم میکنه بچه ها التماس دعا 6ساله چشم انتظارم