2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
۷ هفته و ۵ روز هستم و دوقلو. اره هم انوکسا دارم هم آسپرین. یک هفته ای بود لکه بینی داشتم قطع کرده ب ...

بخاطر انوکسا هست فکر کنم . با پزشکت صحبت کن برای منو قطع کردن فعلا

سلام ترلا جان  من اطلاعی ندارم ولی برات دعا میکنم و صلوات میفرستم که ان شاالله زودتر بند بیاد ...

سلام بهاره جونم ..خوبی ایشالله؟گلم شما که مرکز مام رفتی وقت دادنش چه جوریه؟یعنی سرموقع ساعتی که میگن بیا همون موقع دکتر ویزیت میکنه؟اخه من ملک اقصی که میزفتم ۳ یا ۴ ساعت میشستم تا نوبتم بشه بهضی وقت ۵ ساعتم بود و واقعا دیوونه کننده بود....میخواستم ببینم مام منظمه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرکز مام میری؟ آره تیغه بینیش سفیده. شاید نوشته  Nazal bone معده و مثانه و دیواره شکمی اینارو ...

نه عزیزم من شهرستانم . هیچ کدوم اینارو ننوشته . گفت ۲ آذر که میشه ۱۸ هفته بیا دوباره . گفتم چطوره سونو ؟ گفت سونو مشکلی نداره برو برای آزمایش . البته من سلفری میخوام بدم

منم هایپر شده بودم 13روزبسترب شدمو درد کشیدم😪

عزیزم من اینبار بار دوممه

منم بار اول هایپرم شدیدتر بود ده روز بستری شدم😥خیلی درد بدیه

خدا خودش کمک کنه هممون

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بچه ها کمک من عصری خونریزی کردم توی یه حجم زیاد به حدی که شلوار و لباس زیرم کثیف کثیف شد در حد پریود ...

به دکترت زنگ بزن دوستم اینطور شد استراحت مطلق گرفت حتی غذا تو رختخواب بود

خدایا شکرت
قربونت ان تی که جنسیت معلوم نیست دکتر سونو گفت الان فقط احتمالیه فقط گفت احتمال پسرش بیشتره

ایشالا سلامت باشه دکتر صدری ۹۹ درصد میگه تیشالا بچه هاموم سالم بیان بغلمون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم من اینبار بار دوممه منم بار اول هایپرم شدیدتر بود ده روز بستری شدم😥خیلی درد بدیه خدا خودش ک ...

انشالله خدا واقعا کمک هممون کنه مادر بشیم 

من اگه جنیام تموم ش دیگه هیچ وقت دنبالش نمیرم چون من pcoهستم خیلی درد کشیدم سر هایپر شدنم ی میله فرو کردن تو شکمم بدون بیهوشی هیچ وقت یادم نمیره 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
سلام خوبی عزیزم مگه جواب ازمایشت اومده؟ من دیروز رفتم بگیرم میگن اماده نیس

سلام عزیزم، ممنون

بله تازه شنبه آماده بود ولی من امروز گرفتم

چقدر برای شما رو دیر دادن قبل از من بودی که

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ایشالا سلامت باشه دکتر صدری ۹۹ درصد میگه تیشالا بچه هاموم سالم بیان بغلمون 

انشاالله عزیزم

من همین همدان رفتم تهران سخت بود بیام

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله خدا واقعا کمک هممون کنه مادر بشیم  من اگه جنیام تموم ش دیگه هیچ وقت دنبالش نمیرم چون م ...

انشالله که با همین جنینات مامان میشی و دیگه هیچوقت گذرت به مراکز نازایی نمیخوره عزیزم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم