2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم تیکر زدی؟بی بی چک زدی؟

نه گلم ان شاالله تیکرم واقعی باشه خدا ناامیدم نمیکنه

وسوسه شدم ولی جلو خودمو گرفتم پنج شنبه میزنم ببینم چی میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم ان شاالله تیکرم واقعی باشه خدا ناامیدم نمیکنه وسوسه شدم ولی جلو خودمو گرفتم پنج شنبه میزنم ب ...

انشاله که مثبت میشی راستی چندم برات از نوشته؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
انشاله که مثبت میشی راستی چندم برات از نوشته؟

ممنونم همچنین شما.۱۶ هم یه آزمایش نوشته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انومالی هفته ۱۸ برو خوبه ازمایش نداره دیگه 

پس آزمایش خون که دوباره میدن کی وقتشه؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه گلم ان شاالله تیکرم واقعی باشه خدا ناامیدم نمیکنه وسوسه شدم ولی جلو خودمو گرفتم پنج شنبه میزنم ب ...

اگه من hcg روز 6 نزده بودم حتما فردا بی بی میزدم چون جنین منم 4 روزست..مثل مامان ماهک

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

سلام بچها

دلم خیلی گرفته دکترم بهم گفت بنظرمن جنیناتو انتقال نده،گفت بخاطر دی اف ای بالا شوهرت وسیستم ایمنی بالای خوددت

گفت باید درمان بشید بعد ازنو شروع کنی

ایا دی اف ای بالا وسیستم ایمنی بالا درمان میشین??

دلم میخاد بمیرم راحت بشم اینقد دارو میخورم زخم معده گرفتم وموهام کلا ریخته،،چرا خدا منو نمیبینه  الان دیکه رفتم تو18سال نازایی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
متاسفانه دکترم گفت جنیناتو انتقال نده،،گفت هم خودت  هم شوهرت باید درمان بشید بعد دوباره پانکچرک ...

چرا عزیزم؟ مگه مشکلتون چیه؟ اونا که جنیناتو پی جی دی نکردن بفهمن مشکل دارن یا نه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خب گلم چرا عجله داری؟ نمیشد صبر کنی اول دی آف ای رو بیاری پایینتر بعد وارد سیکل بشی؟ با دی آف ای ۵ ...

من به دکترم گفتم گفت بدتر از این نشه انجام بده ، خیلی بهش اعتماد دارم برا همین گوش دادم حرفشو ازونور هم گویا مرکزی که میریم گفتن از ابن سینا و رویان سختره یعنی ازمایشا اونجا انجام اگه بدیم نتیجش مناسبتر میشه برا همین دیگه منم مقاومت نکردم اما همش استرس دارم اصلا جنین تشکیل نشه

چرا عزیزم؟ مگه مشکلتون چیه؟ اونا که جنیناتو پی جی دی نکردن بفهمن مشکل دارن یا نه

خوبی عزیزم نی نیت خوبه ایشالله

نمیدونم والا یاونگی گفت دارم دق میکنم این همه بدبختی کشیدم بازم هیچی،،دی اف ای شوهرم بالاست خیلیییی،،خودمم سی دی 56و16گفت بالاست

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اگه من hcg روز 6 نزده بودم حتما فردا بی بی میزدم چون جنین منم 4 روزست..مثل مامان ماهک

دارم خیلی وسوسه میشم😎😎😎😎

ماله من سه روزس میترسم بزنم ناامید شم

درسته که میگن کم کردن وزن برای کیفیت اسپرم خوبه، اما از طرفی هم رژیم غذایی باعث میشه ضعیف بشن اسپرمه ...

اره واقعا خیلی بدشد چون فقط چربی و پروتئین میخوردیم! به من گفتن روز پانکچر همسرم هم امادگی تسه داشته باشه یعنی ناشتا و اینا