2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
یعنی تو سونو هر دوتا کلیه ش مشخص شده التهاب داره،  دکتر میگه یا بعد تولد با ادرار از بین میره ی ...

عزيزم نگران نباش من خيلي توي ني ني سايت اين مشكل رو ديدم كه بعد از تولد رفع شده ، فكر كنم يكي از دوستان اينجا هم به نام رويا بود اون هم پسرش چنين مشكلي داشت فكر كنم رفع شد .

یعنی با سونو واژینال چسبندگی ندیدن یا عکس رنگی مگه ننداختی؟

انشالله که شما همین ماه بارداری عزیزم 😍😍 ماهم خوشحال میشیم 

تو عکس رنگی فقط سالپکس لوله نشون داد ولی وقتی لاپارسکوپی شدم شدت چسبندگی به حدی بوده که به روده هام زده بوده ، شانس آوردم به رحمم نزده بوده ... تو سونوگرافی هم فقط تشخیص سالپکس بود ... ببین کیست های اندیمترویوز من خیلی زیاد بوده ولی چون به شدت ریز بودن تو سونو نشون نمیداده 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ به هر حال خدارو شکر با این که عمل سختی بود ولی به خیر گذشت تا اینجای کار 

حالا دکترم میگه طبیعی اقدام کن چند ماه شاید طبیعی شدی اگه ماه دیگه دیگه هم نتیجه نگرفتم میرم برای انتقال ❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم 4 ساله تقریبا درگیرم الان یک هفته عقب زدم خوشحال رفتم سونو گفتم ان شاءالله حامله باشم ولی کیست ه ...

ناراحت نباش دوستم هرچی خیر همون میشه . تاحالا لاپاراسکوپی کردی ؟ مشکلتون چی بوده ؟

یعنی تو سونو هر دوتا کلیه ش مشخص شده التهاب داره،  دکتر میگه یا بعد تولد با ادرار از بین میره ی ...

عزززیزم تیارام جان نگراان نباش به خدا 

به دنیا میاد صحیح و سالم خیالت راحت 😍😍

پسر خاله من تو سونوگرافی گفتن شاید سندروم دان داشته باشه اونم ماه ۶ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بعد خاله ام از این دکتر به اون دکتر که اگه داشته باشه سقط کنه ، بعد یه آزمایش گرفتن فرستادن خاج انگار رد کرده بود گفته بود بچه سالمه . نمیدونی خاله من چی کشید .. الان خدارو شکر ۲ تا پسر داره اون پسرش هم که میگفتن مشکل داره نمیدونی چقدر باهوش و عاقل 

یه پدیده ای برای خودش الان ۵ سالش شده 🙏🙏 پس فقط بسپر به خدا و هیچ نگران نباش ، با یه ادرار حل میشه 

عزيزم نگران نباش من خيلي توي ني ني سايت اين مشكل رو ديدم كه بعد از تولد رفع شده ، فكر كنم يكي از دوس ...

ممنونم عزیزم ان شاله که رفع بشه ،  این مورد بیشتر تو جنین پسر اتفاق میفته و تو ۶۰ مورد از موارد هم تو همون دوره جنینی رفع میشه ولی برای من تا الان که رفع نشده،،،  نمیدونم چرا همش باید درگیر دکتر باشم،،،  التماس دعا عزیزم

عزززیزم تیارام جان نگراان نباش به خدا  به دنیا میاد صحیح و سالم خیالت راحت 😍😍  پسر خال ...

ان شالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه،  چند سال که درگیر از این دکتر به اون دکتر برای باردار شدن اینم از مشکل بچم آدم بخدا دلش میشکنه،،، التماس دعا عزیزم

به خواهر منم گفتن مثانه بچه مشکل داره، تخلیه کامل نمیشه و بعد تولد باید فلان کنید و بهمان که الحمدالله بعد تولد اصلا بچه مشکلی نداشت

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....