2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
بهش بگو اون روش ترکیبی رو دوست داری که هم مزایای آمپول باشه هم شیاف عزیزم الان تماااااام مراکز میکر ...

فدات بشم گل قشنگم انقد مهربونی همه جیز رو با حوصله توضیح میدی....عزیزم این هورمون رشد پس چیه؟یکی هم چسب جنین.....چه چیزایی جدیدی اومده ...اصلا سال ۹۷ این چیزا نبود ...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
منم شنیدم که انگاربه مادرتزریق میشه حالا ایندفعه برم حتما ازدکترم میپرسم

فدات بشم گلی جون مننونم....اصلا تا حالا نشنیده بودم....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من و همسرم هیچ فرقی بین تخمک خودم و اهدایی وجود نداره و نخواهد داشت پس راضی کردنی در کار نبوده. ...

ترلا جونم من الان مثلا ۲۲ تومن حاضرکنم برای شروع....به نظرت چیکار کنم جنین زیاد داشته باشم....اخه اینایی که اهدا میکنن از بس هرماه تخمک میدن بنده خداهاهم کم تخمک دارن هم بی کیفیته...مثلا من هردفعه با وجودیکه حدود ۲۰ تومن خرج کردم فقط دوتا جنین داشتم که هم احتما ل حاملگی کمه هم برام خیلی گرون درمیاد...میشه راهنمایی کنی گلم؟

زینبی جون مرسی که با حوصله سوالامو جواب میدی. حالا یه سوال دیگه خوندم تو نت که اوابست و فرتیل اید به ...

اوا بوست مواد اصليش myo insitol هستس كه تو اينوفوليك هم هست و به تنهايي براي كيفيت تخمك كافي نيست 

برای من و همسرم هیچ فرقی بین تخمک خودم و اهدایی وجود نداره و نخواهد داشت پس راضی کردنی در کار نبوده. ...

اتفاقا خیلی هم عالیه.....منم موافقم...

بچه ها خدا کنه یه روزی برسه ای وی اف صددرصد بشه....یعنی ادم بدونه دیگه احتمال منفی نداره...من مطمینم علم انقد پیشرفت میکنه که به اون میرسیم😍😍😍😍😍خدایا شکرت

باشه گل قشنگم...انشالله خدا نینیتو سالم بزاره بغلت ...من شمارو دیدم خیلی تشویق شدم...حتما میرم دوبار ...

ایشالله که به حق علی اینبار مثبت میشی. اره عزیزم هیچ وقت ازمایشم مثبت نشد تا بار آخر.

امیدوارم که دلت به زودی شاد بشه 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ایشالله که به حق علی اینبار مثبت میشی. اره عزیزم هیچ وقت ازمایشم مثبت نشد تا بار آخر. امیدوارم که د ...

فدات بشم گلم.....چقد خوشحال شدم برات عزیزم....ایشالله به سلامتی نینت رو بغل بگیری

ترلا جونم من الان مثلا ۲۲ تومن حاضرکنم برای شروع....به نظرت چیکار کنم جنین زیاد داشته باشم....اخه ای ...

عزیز دلم هزینه ها برای هر کسی فرق میکنه بستگی به مشکل طرفین متفاوت میشه. شاید یه زوجی فقط خانم مشکل داشته باشه شاید هر دو مشکل داشته باشن اون موقع هزینه دارو و یا شاید جراحی و غیره و ... اضافه بشه. 

من فقط یک بار دونر گرفتم که خداروشکر جنین زیادی برام تشکیل شد اما معمولا کسایی که داوطلب اهدا میشن بررسی میشن و تحت نظر دکتر هستن و سنشون هم کمه من اطلاعات زیادی ندارم متاسفانه

عزیز دلم هزینه ها برای هر کسی فرق میکنه بستگی به مشکل طرفین متفاوت میشه. شاید یه زوجی فقط خانم مشکل ...

ممنونم گلم.....اره خوش به حالت جنینت زیاد بود عزیزم.......جنین که کم میشه هم استرس ادم زیاد میشه هم خیلی گرون تموم میشه..اره من همسرم تحرکش کمه...کلاس aندشت کلاس bو c با هم ۲۲ درصد داشت....که فقط کپسول دادن بهش...

بهش بگو اون روش ترکیبی رو دوست داری که هم مزایای آمپول باشه هم شیاف عزیزم الان تماااااام مراکز میکر ...

فدات بشم من مشکلی که دارم چون باید تخمک اهدایی بگیرم این بنده خداها چون هرماه تخمک میدن هم تعداد تخمکاشون کمه هم کیفیتش پایینه به خاطر این من هر دو دفعه ۲۰ تومن خرج کردم ولی فقط دوتاجنین داشتم..که هم برام خیلی گرون شد هم استرسم بالا بود چون میدونستم فقط یه شانس دارم.....شما میتونی راهنماییم کنی چیکار کنم تعداد جنینم زیاد شه اونجوری میتونم چند بار انتقال داشته باشم.ممنونم ازت گلی جون..

ایشالله که به حق علی اینبار مثبت میشی. اره عزیزم هیچ وقت ازمایشم مثبت نشد تا بار آخر. امیدوارم که د ...

ترلا جون شما کل این انتقالارو توی چه مدتی دادی مجموعا؟